Val in de smaak met onze niet te versmaden USB sticks!

12-01-2014
aardbei-01.jpg

De mens heeft het bereiden van voedsel in de afgelopen eeuwen verheven tot een ware kunst. Al in de middeleeuwen konden welgestelde burgers genieten van overdadige buffetten die vaak dagenlang duurden. Gelukkig behoren deze schranspartijen tot het verleden en zijn we ons steeds bewuster geworden van de waarde van een gezonde en uitgebalanceerde maaltijd.

"Eetbare" usb relatiegeschenken

Dit betekent niet dat het eten er minder lekker op is geworden. De wereld telt talloze sterrenrestaurants waar je terecht kunt voor de meest exotische smaakcombinaties en op kunstige wijze gepresenteerde gerechtjes. Ook restaurants zonder ster weten zichzelf keer op keer te overtreffen door hun gasten te verrassen met prachtige gerechten. Dineren is daarmee niet meer zozeer een praktische aangelegenheid, maar meer een belevenis geworden. Zelfs in het toch wat conservatieve Nederland zie je deze trend. Als bedrijf kunt u op een heel leuke manier inspelen op de voesdelrevolutie met USB sticks in de vorm van etenswaren die u kunt gebruiken als usb relatiegeschenk.

USB aardbei

Wat te denken van een USB stick vermomd als een sappige aardbei? Een heerlijk digitaal hoogstandje, geheel naar uw wensen te bedrukken met uw logo, contactgegevens of persoonlijke boodschap. Voor de liefhebbers van snoeperijen hebben we bij Usbstick.nl ook sticks in de vorm van een heerlijke hamburger, een lekker koekje of zelfs een mooie taart. Relatiegeschenken die het zeker goed zullen doen in de horeca! U kunt ze bijvoorbeeld aan uw klanten en leveranciers geven, maar u kunt ze ook gebruiken om extra reclame te maken op een vakbeurs.

Wat u ook kiest, onze (bijna) eetbare, bedrukte USB sticks zijn niet te versmaden. Kies dus voor dit originele relatiegeschenk en val in de smaak!

Uitgelicht

Paris USB pennen met usb stick USB stick Wijnkurk USB stick Coin Card
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52