Val op met de USB stick Creditcard

28-03-2011
creditcard-01.jpg

OPVALLEN. Eé‚n van de belangrijkste termen als het gaat om het kunnen onderscheiden van de concurrent. Dagelijks worden er nieuwe ondernemingen gestart en het aanbod is in alle branches overweldigend. Wilt u opvallen bij het publiek, dan is een origineel bedrijfsconcept vandaag de dag niet meer voldoende. U zult uw organisatie op alle mogelijk manieren moeten promoten door middel van opvallend reclamemateriaal. Reclame die de aandacht op uw bedrijf vestigt ‚en blijft hangen bij het publiek.

Waarom reclame?

Het doel van reclame maken is voor nagenoeg iedereen hetzelfde: potentiële klanten overhalen tot de aanschaf van producten en/of diensten. Daarnaast maken we gebruik van reclame om de naamsbekendheid van een merk te vergroten en om producten, diensten en bedrijven te promoten met behulp van een gesponsorde boodschap. U kunt uw bedrijf op vele verschillende manieren promoten. We kennen allemaal de reclamespotjes op televisie, de billboards langs snelwegen en de reclamefolders die wekelijks door de brievenbus vallen. Een eenvoudige manier om op een efficië‰nte manier het grote publiek te bereiken. U kunt echt ook kiezen voor een andere weg. Kies voor een opvallend relatiegeschenk die perfect aansluit op uw organisatie. Voorzien van uw bedrijfslogo en/of een persoonlijke boodschap heeft u een uniek reclamemiddel in handen!

Een relatiegeschenk als promotiemateriaal.

Het aanbod in relatiegeschenken is overweldigend. Alleen bij Stravers Promotions kunnen we u al een assortiment aanbieden van ruim vijfduizend verschillende relatiegeschenken. Welk geschenk bij uw bedrijf past e‚n het goed doet bij de ontvangers, is een moeilijke keuze. Trends veranderen, evenals de eisen van uw doelgroep. Na jarenlange ervaring op het gebied van relatiegeschenken kunnen wij u laten weten dat de USB stick een absolute bestseller is. Dit top-artikel doet het jaar na jaar goed als relatiegeschenk e‚n als giveaway. Waarom? De USB stick is klein en lichtgewicht en leent zich uitstekend voor een bedrukking. Daarnaast is het vooral ook een heel nuttig geschenk. De ontvanger van deze gadget zal hem met regelmaat gebruiken, waardoor uw logo en/of persoonlijke boodschap keer op keer weer onder de aandacht worden gebracht.

De USB stick Creditcard

De USB stick in de vorm van een creditcard is een uitstekend visitekaartje namens uw bedrijf. De stick heeft de vorm en grote van een e‚chte creditcard en is dus eenvoudig mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee of creditcardhouder. Met dank aan zijn formaat leent de USB stick Creditcard zich ook uitstekend om in te zetten bij mailings. Het lichte gewicht en het platte ontwerp zorgen ervoor dat het versturen van de mailing goedkoop blijft en u dankzij de opslagcapaciteit toch alle gewilde informatie kwijt kunt.

De USB stick Creditcard heeft een uitzonderlijk groot drukoppervlak. Wij kunnen de gadget aan twee zijde, full color, bedrukken. Hierdoor ontstaat er een opvallende reclamedrager: een echte eyecatcher. De stick is leverbaar in verschillende opslagcapaciteiten, waaronder zelfs 16GB. Zo is de creditcard ook uitstekend geschikt om grote documenten en bedrijfsfilms onder de aandacht te brengen.

De USB stick Creditcard kan ook prima ingezet worden als directiegeschenk. Om de stick een extra luxe uitstraling te geven, leveren wij er namelijk een gratis kunstlederen etui bij. Zo kan de USB stick altijd netjes opgeborgen worden en is hij optimaal beschermd.

Uitgelicht

Houten USB stick Wood USB-stick Venice Recycle USB Sticks Venice
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36