Valentijnsdag: het is weer bijna zover!

23-01-2011
heart-o-hearts.jpg

Om het hoge leeftempo in Nederland bij te kunnen benen, moeten we vaak gehaast door het leven gaan. Onze dagen bestaan voor een groot deel uit plannen en het stellen van prioriteiten. U wilt niets liever dan iedereen tevreden houden, maar dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig is het maandag 14 februari weer Valentijnsdag! Het uitgelezen moment om al uw relaties even in de watten te leggen met een mooi geschenk. Simpelweg om duidelijk te maken dat u aan ze denkt en dat u hun inzet waardeert.

WERK AAN UW RELATIES

Om een goede relatie in stand te houden, is het van groot belang om te werken aan een goede band. Veel mensen denken dat Valentijnsdag speciaal voor geliefden is. Dat alles draait om verliefd zijn en het versturen van anonieme kaarten en rode rozen. Het is echter ook de perfecte dag om aan uw zakenrelaties te laten blijken dat u ze graag mag, ze bewondert of gewoon het contact enorm op prijs stelt. Met een klein geschenk kunt u al zeggen wat u eigenlijk denkt, maar wat er wellicht wel eens bij inschiet.

EEN PASSEND RELATIEGESCHENK

Verras uw relaties op deze bijzondere dag met een gepersonaliseerde USB stick. U kunt een keuze maken uit vele verschillende uitvoeringen, waaronder onze USB stick In-Love. Al onze USB sticks kunnen worden voorzien van data. Zijn er bijvoorbeeld tal van foto's gemaakt op dat ene leuke bedrijfsfeest of teamuitje? Laat ze door ons op een stick zetten en bezorg uw relaties een blijvende herinnering! Het is natuurlijk ook mogelijk om de geheugensticks door ons te laten bedrukken met uw eigen logo of persoonlijke boodschap. Voor meer informatie hierover kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Uitgelicht

USB Stick Twist USB Stick Twist frosted
   
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41