Veel geluk in jullie nieuwe huis!

08-02-2013
sleutelusb-110.jpg

Aan het eind van vorig jaar is de huizenverkoop enorm gestegen. Gemiddeld met zo’n dertig procent! Van gemiddeld 1500 verkochte huizen per week in de rest van de 2012, werden het opeens 2000 huizen per week in december. Gaat het ineens weer zo goed op de woningmarkt?

De stijging valt goed te verklaren: per 1 januari 2013 zijn er een aantal hypotheekvormen afgeschaft. Deze hypotheekvormen boden de huizenbezitters een aantal voordelen, die de overgebleven hypotheken niet bieden. Daarom wilden veel huizenkopers graag nog een huis kopen vóór 2013. En dat was duidelijk te merken in de verkoopresultaten.

Dat betekent dat een hoop kersverse huizenbezitters binnenkort de sleutels krijgen van hun makelaars of woningstichting. Starters die hun eerste huis hebben gekocht, gezinnen die iets groters zoeken, nieuwbouw die zijn eerste eigenaren leert kennen: verhuizen is meestal een moment van opluchting en blijdschap. Is het ook aan u de eer om een aantal huizenkopers binnenkort de sleutels te overhandigen? Doe er een origineel geschenkje bij: een USB-sleutel! Deze grappige USB-sleutel kan eventueel bevestigt worden aan de sleutelbos. Zet op de USB-stick voordat u de sleutel geeft, alvast nuttige bestandjes, zoals contactinformatie en ‘tips voor nieuwe huizenbezitters’, en bijvoorbeeld foto’s van de bouw van een huis als het nieuwbouw betreft. Op de sleutel is ook nog eens plaats voor de gravering van uw logo!

Geef de ‘echte’ sleutels samen met de bedrukte USB-sleutel cadeau: uw kopers zullen uw usb geschenkje zeker waarderen. Veel plezier tijdens deze feestelijke momenten!

Uitgelicht

Houten USB stick Environment met nekkoord Houten USB stick Nature USB-stick Venice Recycle
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45