Veiligheid gaat boven alles

15-02-2013
veiligheidusb-117.jpg

De USB stick is in onze digitale maatschappij al jaren niet meer weg te denken. Het opslaan van onze belangrijke data is nog nooit zo eenvoudig geweest. En deze data is dankzij de USB stick direct en op iedere pc of mac toegankelijk. Of het nu gaat om een belangrijke bedrijfspresentatie, een back-up van een schoolwerkstuk of kostbare vakantiekiekjes, een USB stick kan het allemaal aan en zal de bestanden bij wijze van spreken met zijn leven bewaken.

Wat de USB stick tot een ideaal digitaal hulpmiddel maakt is zijn kleine formaat. Vrijwel alle bedrukte USB sticks passen met gemak in iedere tas, zak of zelfs portemonnee. Daarnaast zijn USB sticks dankzij hun flash-opslag vele malen duurzamer dan cd’s of dvd’s. Alle opgeslagen gegevens blijven dus extreem lang bewaard. Toch is de USB stick niet onverwoestbaar. Als je hem namelijk uit een computer of laptop verwijdert moet je dit altijd veilig doen. Zo niet dan kunnen je bestanden beschadigen of zelfs verwijderd worden. Veiligheid gaat dus boven alles.

Een USB stick is een krachtige alleskunner waarmee we met zorg moeten omgaan. Bent u op zoek naar mooie, originele en handige USB sticks om weg te geven als usb-relatiegeschenk of als promotieartikel tijdens een manifestatie of beurs, dan zit u bij usbstick.nl goed. Wij hebben een ruim assortiment USB sticks, allemaal van uitmuntende kwaliteit en klaar om jaren dienst te doen als opslag-gadget.

Simpele, elegante exemplaren of grappige sticks in de vorm van bijvoorbeeld een vliegtuig, wij hebben ze in huis. Vanzelfsprekend bedrukken we de USB sticks van uw keuze met uw logo zodat u nooit meer vergeten zult worden. De data is op onze sticks 100% veilig, net als uw bedrijfslogo trouwens!

Uitgelicht

USB stick Manja USB stick met C connector Logo USB stick
     
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13