Veiligheid van groot belang als het aankomt op beheren USB sticks

11-11-2013
usb_beveiliging.JPG

Het lijkt er soms wel op alsof wij als burgers weinig privacy meer hebben. Afluisterschandalen treffen niet alleen de Verenigde Staten maar blijken nu ook Europa en andere werelddelen te treffen. Hoe meer we bovendien ‘online’ zijn, des te meer informatie er over ons opgezocht kan worden. Voor veiligheidsorganen van overheden wordt het zo steeds gemakkelijker om ons in de gaten te houden en te bespioneren. Geen prettig gevoel. Steeds meer mensen komen hier dan ook tegen in opstand en vragen overheden om openheid te geven over dergelijke afluister- en monitorpraktijken. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat je verdacht bent voordat het tegendeel is bewezen. De laatste jaren hoor je overigens wel regelmatig dan mensen gevoelige informatie zélf laten lekken. Met opzet of per ongeluk. USB sticks met gevoelige informatie belanden bij het grofvuil en worden door journalisten meegenomen en uitgelezen. Dit toont eens te meer aan dat we ook met onze USB sticks, computers en harde schijven voorzichtig om moet springen. Wanneer u bedrukte USB sticks cadeau wilt doen aan uw klanten en relaties kunt u hierop inspelen met de USB stick Nekkoord en de rubberen armband met USB stick. Deze hebbedingen raakt men niet gemakkelijk kwijt!

Veilig en zeker dankzij deze speciale USB sticks

De collectie van Usbstick.nl is zeer groot. Voor mensen die op zoek zijn naar een stukje extra veiligheid hebben we dan ook alles in huis. Onze USB stick met nekkoord en de bijzondere armband USB stick zijn gegarandeerd veilige keuzes. Het nekkoord kan eenvoudig om de hals gedragen worden of bevestigd worden aan een sleutelbos. De armband is naast veilig en handig in gebruik ook nog eens hartstikke hip. Wat wilt u nog meer van een reclame USB stick?

Perfect bedrukt met uw logo

Evenals onze andere relatiegeschenk USB sticks zijn ook de USB stick met nekkoord en de rubberen armband met USB stick prachtig te bedrukken met uw logo. Schitterende en zeer bruikbare relatiegeschenken waarmee uw klanten ongetwijfeld ook een goed en veilig gevoel bij uw bedrijf zullen krijgen. Een effectief stukje marketing omdat het mes aan twee kanten snijdt. Verzeker u van een langdurige relatie met uw klanten met deze ‘veilige’ bedrukte USB sticks!

Uitgelicht

Luxe leren USB stick sleutelhanger USB stick Mini Card USB sleutel Home
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25