Vergeet dierendag niet dankzij deze leuke USB sticks

31-08-2014
bot usb.jpg

Mensen zijn gek op huisdieren. De meest populaire huisdieren zijn nog steeds honden en katten. Ze zijn er in alle soorten en maten en wonen maar al te graag bij hun baasjes. Naast deze trouwe viervoeters zijn er natuurlijk nog veel meer dieren denkbaar die we in en rond huis kunnen houden. Kortom.. er zijn veel dieren die we op dierendag kunnen verwennen. En veel baasjes die we blij kunnen maken met een dieren usb stick.

Speciale usb sticks op dierendag weggeven

Veel mensen houden vissen, of het nu binnen in een aquarium of buiten in een vijver is. Mensen met kinderen gaan vaak voor kleine en schattige knaagdieren zoals konijnen, hamsters en cavia’s. Kinderen zijn dol op deze zachte wezentjes. Zij die houden van wat minder voor de hand liggende huisgenoten kiezen voor reptielen of spinnen. Hoewel dit lang niet voor iedereen geschikt is zijn er heel wat huishoudens waar er geen hond maar een leguaan door het huis loopt. Op 4 oktober is het ieder jaar dierendag, de dag waarop we onze huisdieren extra verwennen. Als u deze dag zeker niet wilt vergeten herinneren onze speciale USB sticks u er wel aan!

Bedrukte usb sticks in het thema dieren

In ons assortiment hebben we namelijk een aantal leuke, originele USB sticks in een speciaal dierenthema. U kunt deze gadgets natuurlijk niet aan uw huisdier geven, maar uw klanten en relaties zullen er gegarandeerd blij mee zijn. Een leuke USB stick in de vorm van een bot, een dolfijn of een aapje is het ideale relatiegeschenk als u werkzaam bent in de dierenbranche. Ook daarbuiten zijn de sticks uiteraard geschikt als relatiegeschenk.
Door de sticks te laten bedrukken met uw bedrijfslogo maken ze ook nog eens reclame voor u. Kortom: leuk om te geven, en nog veel leuker om te krijgen!

Uitgelicht

Luxe USB stick pen Sydney USB stick Shirt USB Stick Classic
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36