Verlanglijstje op USB

31-10-2014
USB verlanglijst.jpg

Nog op zoek naar een leuke schoolopdracht voor rond de feestdagen? Als leraar(es) in het basisonderwijs wilt u iets wat in het thema past en gewoon leuk is. Maar ook een project dat de kinderen bepaalde vaardigheden laat oefenen. Een verlanglijstje op een USB stick maken is een geweldige opdracht om de kinderen fijn voor sinterklaas aan het werk te zetten. Tegelijkertijd leren ze werken met verschillende programma’s, en de USB stick.

Het modernste verlanglijstje op USB

Nog even een liedje zingen, en dan gaan de kinderen naar boven. Hun schoen bij de kachel. Waarmee moet die nu gevuld worden? Dat is niet zo moeilijk: een kinderschoen is gauw gevuld. De geschenken voor pakjesavond zelf zijn een ander verhaal. Er is zo veel te wensen, en de prijzen lopen uiteen. Wat willen de kinderen nu echt hebben? Een verlanglijstje biedt uitkomst, en dat kan ook heel modern. Want Sinterklaas en de Kerstman gaan met hun tijd mee en werken nu ook met computers. Verlanglijstjes kunnen dus ook prima op USB sticks worden aangeleverd. Dat biedt de kinderen de mogelijkheid hun verlanglijstje niet alleen te vullen met een opsomming van cadeauwensen, maar ook met internetlinks, foto’s, de mooiste schoolopdrachten en prachtige presentaties.

Leer kinderen op deze manier spelenderwijs de computer en USB sticks gebruiken. Laat ze door middel van sinterklaas- of kerstopdrachten op de computer hun USB sticks vullen met hun eigen werk. Zodat de Sint of de Kerstman daarvan kan genieten op zijn eigen computer. En natuurlijk moet er een perfect opgemaakt document met het verlanglijstje op komen te staan.

USB sticks voor de Sint

Voor deze leuke schoolopdracht laat u USB sticks bedrukken met een toepasselijke tekst als bijvoorbeeld ‘Voor de Sint’. Wat zullen ouders opkijken als ze die in de kinderschoen vinden. USBstick.nl heeft voor kerst zelfs de geweldig leuke ‘Kerstman’ USB-sticks. plezier met het werken aan ‘Nederlands modernste verlanglijstje!

Uitgelicht

Luxe USB stick pen Sydney USB stick Bouwsteen Twist Metallic USB
     
2GB vanaf € 4,72
8GB vanaf € 5,01
2GB vanaf € 4,10
8GB vanaf € 4,39
2GB vanaf € 3,42
8GB vanaf € 3,71