Verspreid de kerstsfeer op USB!

11-12-2013

It’s the most wonderful time… Of the year… Kerst is weer bijna aangebroken. De adventstijd is misschien wel de gezelligste periode van het jaar. Kerstliedjes, versieringen, donkere dagen en lekker eten zorgen voor een uniek gevoel. Deel úw kerstgevoel met uw omgeving… Op USB sticks!

Het echte kerstgevoel overbrengen met usb sticks

Feestdagen brengen mensen dichter bij elkaar. Door samen dezelfde feesten te vieren, zorgt u voor gezellige tijden en meer verbondenheid. Het kan dus geen kwaad om ook als werkgever aandacht te geven aan belangrijke feesten zoals kerst. Een prettigere werkomgeving en meer collegialiteit zullen het resultaat zijn. Creëer een gezellige sfeer op de werkvloer en laat iedereen ook onder werktijd genieten van het echte kerstgevoel.

Met USB sticks kunt u dit kerstgevoel zelf een beetje ‘uitdelen’. Wat zijn uw favoriete kerstliedjes die u anderen echt wilt laten horen? Zijn er foto’s die u wilt delen, bijvoorbeeld van kerstvieringen van de voorgaande jaren? Welke kerstwensen heeft u? Zet deze en veel meer leuke informatie op USB-sticks en creëer zo uw unieke digitale ‘kerstkaartje’. Ontzettend leuk om uit te delen op de werkvloer en te schenken aan zakelijke relaties. Of zet een groter project op waarbij u iedereen een USB stick laat vullen met zijn unieke keuzes aan kerstliedjes, wensen, grappen en meer. Vervolgens ruilt iedereen van bedrukte USB stick. Garant voor een echte kerstsfeer!

USB stick kerstmannen

De leukste USB stick rond kersttijd heeft usbstick.nl in zijn aanbod. Want dat is natuurlijk de enige echte ‘kerstman’-USB! Deze stick is onderdeel van de USB stick -serie ‘dudes’. Niet alleen is een USB-stick vermomd als kerstman verkrijgbaar, maar zelfs ook als kerstvrouw! Zorg dat u deze grappige sticks op tijd in huis haalt en bestel de enige kerstmannen met dataopslag. Ho! Ho! Ho!

Uitgelicht

Houten USB stick Environment met nekkoord USB Stick Twist frosted Full colour USB stick Doming
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65