Versterk uw merk met branded USB sticks

04-08-2011
Branded-usb-sticks.jpg

Branding of brand marketing is héél belangrijk voor een bedrijf. Deze vorm van marketing concentreert zich op de herkenning en het onder de aandacht brengen van een product, dienst of bedrijf, beter bekend als het merk. Om een merk te versterken wordt vaak gebruik gemaakt van de marketingmix, ook wel bekend als de 4 P's: prijs, promotie, product en plaats. De combinatie van deze vier moet ervoor zorgen dat het merk in the picture blijft.

Nou zijn er verschillende manieren om een product, dienst of bedrijf onder de aandacht te brengen en het gebruik van relatiegeschenken is daar één van.

Met een relatiegeschenk geeft u nét dat beetje extra aandacht aan uw klanten en relaties. En uiteraard geeft u een geschenk dat niet alleen past bij uw bedrijf maar wat ook inspeelt op de behoefte van de doelgroep. Een USB stick is hier een goed voorbeeld van, zeker gezien de digitalisering die meer en meer om zich heen grijpt. Elke organisatie werkt tegenwoordig met USB sticks en bijna iedereen heeft er wel één in huis. Hiermee speelt u in op de huidige trend. Omdat u er wél wilt uitspringen, moet u ervoor zorgen dat u de concurrent achter u laat. Een USB stick kan dit voor u doen, zeker als deze op maat gemaakt is!

Laat uw doelgroep zien waar u voor staat en benadruk uw identiteit of branche. Staat u bekend om uw milieubewuste keuzes, ga dan voor een milieuvriendelijke USB stick vervaardigt uit karton, gerecycled papier of bamboe. Zo gaat u net een stapje verder als maatschappelijk verantwoord bedrijf. Bent u werkzaam in de financiële wereld, dan is een USB stick creditcard of de USB stick Goudstaaf of klinkende munt hét relatiegeschenk waarmee u uw klanten kunt verrassen. Er zijn zo veel mogelijkheden, het ligt er maar net aan op welke manier u uw merk wilt profileren.

Versterk uw boodschap en verfraai de USB sticks door ze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfs- of productnaam. U kunt ze zelfs in uw eigen kleuren laten bedrukken, zodat ze perfect aansluiten bij uw huisstijl. Deze vorm van branding geeft uw reclameboodschap een uniek karakter. Usbstick.nl weet als geen ander hoe deze vorm van marketing het beste kan worden toegepast. Kijk op onze website voor de verschillende mogelijkheden of laat u informeren door ons verkoopteam. Versterk uw merk met usbstick.nl.

Uitgelicht

Paris USB pennen met usb stick Houten USB stick Nature USB Stick Classic
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36