Vier de geboorte van een bijzonder aapje met dit leuke hebbeding

07-02-2013
aapjeusb-109.jpg

Het is altijd weer een spannend en bijzonder moment, de geboorte van een aapje in de Apenheul. Omdat de dieren natuurlijk in gevangenschap leven gaat het er allemaal net wat anders aan toe dan in het wild. Gelukkig staat er altijd een team van specialisten klaar om de moeder te helpen en om het jong te verzorgen als er complicaties optreden.

Nog niet zo lang geleden werd er in de Apenheul in Apeldoorn een heus Sifaka-jong geboren. De Sifaka is een bijzondere en zeer zeldzame halfaapsoort waarvan er in Europese dierentuinen nog geen twintig leven! Helaas kon de moeder van het beestje haar jong niet zelf voeden. De verzorgers van de apen deden dit dan ook voor haar. Zo kon het lieve dier in leven blijven en kon het publiek gaan genieten van een nieuwe, vertederende attractie. Om helemaal in dierlijke sferen te blijven zijn er nu ook USB sticks vermomd als schattige aapjes!

Als u uw relaties of klanten wilt gaan verrassen met een grappig geschenk moet u zeker eens overwegen om zo’n leuke aap cadeau te doen. Het dier herbergt een USB stick in zijn kopje, dat gemakkelijk losgemaakt kan worden van het lijfje. Aan het hoofd zit bovendien een handig kettinkje zodat de USB stick gemakkelijk meegenomen kan worden aan een sleutelbos. Dit zeer originele usb relatiegeschenk is leverbaar in zwart, geel en paars, voor ieder wat wils dus.

Vanzelfsprekend kunnen wij er bij usbstick.nl voor zorgen dat het kleine USB aapje bedrukt wordt met uw bedrijfslogo. Zo maakt dit kleurige dier op onnavolgbare wijze reclame voor u! Want wat spreekt er nu meer aan dan zo’n lieflijk aapje?

Uitgelicht

Gerecyclede papieren USB stick Recycle USB Stick Twist frosted Twist Metallic USB
     
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 1,83
8GB vanaf € 1,89
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21