Vliegvakanties met usbstick.nl

19-01-2014
vliegtuig.jpg

Het seizoen waarin iedereen alvast de zomervakantie boekt is weer aangebroken. Reismagazines worden doorgespit voor die prachtvakantie, waar je vervolgens het volgende half jaar naar uit kan kijken.  Nederland is tegenwoordig niet erg betrouwbaar met zon in de zomervakantie, doordat het nogal eens onevenwichtig heen en weer wil wiebelen.

Met usbsticks het vliegtuig in

Zo kan het in april bijvoorbeeld al eens dertig graden zijn en misschien in september ook, maar in juli en augustus, dé vakantiemaanden, is het altijd maar de vraag. Menigeen zal op zoek gaan naar een overzeese vakantie of in ieder geval de richting van de zon opgaan en daar hoort vaak een vliegreis bij. U kunt hier als bedrijf op inspelen door een mooi relatiegeschenk in de vorm van een vliegtuig! Zo kunt u de naam van uw bedrijf rond deze tijd goed en wel verspreiden. Vooral in deze boekperiode kunnen de mensen de verschillende vliegmaatschappijen of reisbureaus niet genoeg onder de ogen krijgen. Zo kunnen ze de beste vliegvakantie uitkiezen en daarin wilt u natuurlijk niet dat uw naam vergeten wordt!

Het usb stick vliegtuig

Op een USB stick Vliegtuig kunt u bij Usbstick.nl in uitstekende kwaliteit uw bedrijfslogo drukken. Zo kan men u nooit meer vergeten, want wie vindt zo’n prachtvliegtuigje nou niet een leuk hebbeding. En daarnaast is hij ook nog eens heel erg handig, doordat er een USB stick in schuilt, waar alle belangrijke vakantiebestanden snel en handig opgeslagen kunnen worden. Help de Nederlanders richting hun welverdiende zomervakantie door ze alvast in de dit USB stick Vliegtuigje te laten stappen!

Uitgelicht

Luxe USB stick pen Sydney Houten memorystick Wasknijper Houten USB stick Twister
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61