Voetbalseizoen weer in volle gang

22-10-2013
usb voetbal.jpg

Het voetbalseizoen is alweer een tijdje in volle gang. Door lekker met de trend mee te gaan zult u ongetwijfeld vele gezichten blij maken met een ware voetbal USB stick!

Voetbal USB als relatiegeschenk

In elk huishouden zullen zeker een aantal voetballiefhebbers wonen. In heel Nederland zijn dat er dus een hele hoop. En sinds kort zitten velen van hen elke zondagavond weer voor de buis gekluisterd om de samenvattingen te zien. Of nog actiever, ze kijken elke wedstrijd live mee. En niet alleen het voetbal op televisie is weer begonnen. Ook op lokaal gebied zijn voetbalverenigingen weer vol goede moed begonnen aan een nieuw seizoen. Op naar de kampioensbeker of strijden om volgend jaar een divisie hoger te mogen spelen.

Ook doordeweeks praat men graag na over de voetbalwedstrijden. Het is leuk om ook tijdens het werk of op school nog even herinnerd te worden aan het vorige voetbalweekend of al vast vooruit te kijken naar het volgende! En hoe kan dat nu beter dan met een hippe USB stick in de vorm van een voetbal of een bedrukte usb voetbalshirt? Deze is altijd handig op het werk of voor school, doordat er genoeg opslagruimte is voor belangrijke documenten of werkstukken en afbeeldingen.

Hippe bedrukte voetbal

Usbstick.nl geeft u de mogelijkheid om zelf uw USB stick te ontwerpen. Met een voetbal USB stick, die u ook nog eens uniek kunt laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo, zult u ongetwijfeld een opvallend relatiegeschenk afgeven. Bel gerust met onze altijd vriendelijke klantenservice via 0315-200010. Of snel nu nog naar onze website voor meer informatie over deze hippe relatiegeschenken en zorg binnen de kortste keren voor vrolijke gezichten op school, op het werk of bij de plaatselijke voetbalverenigingen! Dat is in ieder geval alvast één goal in het doel!

Uitgelicht

USB stick Creditcard Multitool geheugenstick USB Stick Classic
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36