Vrolijk Pasen met usb sticks

09-02-2014
Pasen.jpg

Op 20 april is het weer Pasen. Waar u denkt u aan bij het woord Pasen? Veel mensen denken bijvoorbeeld aan de lente, de eerste bloemen die weer boven de grond komen, de bomen die groen worden en de eerste schattige lammetjes in de wei. Voor gelovigen is Pasen een belangrijk feest, omdat zij dan herdenken dat Jezus is opgestaan. Voor veel kinderen betekent Pasen vooral veel snoepen van de heerlijke chocolade-eitjes die in de tuin zijn verstopt, of soms zelfs van een chocolade paashaas. Wat betekent Pasen voor u? En is het niet leuk om in deze tijd van het jaar eens stil te staan bij uw vaste zakenrelaties en hoeveel zij betekenen voor u en uw bedrijf? Daarom stelt usb-stick.nl voor dat u in deze vrolijke tijd, waarin de zon weer gaat schijnen, aan hen laat blijken hoe waardevol ze voor u zijn door hen usb sticks als relatiegeschenk te geven.

USB sticks als Paas relatiegeschenk

U kunt de usb sticks laten bedrukken met uw logo of slogan, zodat voor iedereen meteen duidelijk is dat het geschenk van uw bedrijf afkomstig is. Er zijn veel verschillende soorten usb sticks. Wellicht vindt u het leuk om niet alleen met de bedrukking, maar ook met de stick zelf duidelijk te maken wat voor soort producten uw bedrijf verkoopt. Wanneer u bijvoorbeeld lederwaren verhandelt, kunt u kiezen voor een bedrukte usb sticks in een leren hoes.

Kies een usb stick in stijl

Of heeft u een muziekbedrijf? Dan kiest u vast voor een usb-stick in de vorm van een gitaar. Voor de bedrijven die liever bij het paasfeest zelf aansluiten, hebben wij ook een uitgebreid assortiment. U kunt zelfs custom made usb sticks bij ons bestellen, die worden gemaakt in welke vorm u maar wenst. Om bij het thema Pasen stil te staan zou u bijvoorbeeld een stick in de vorm van een ei of een kuikentje kunnen bestellen. Kiest u liever voor een ontwerp uit ons vaste assortiment en wilt u graag aansluiten bij het vele snoepen van de kinderen? Dan hebben wij een usb-stick in de vorm van een heerlijke taart.

Geef het paasfeest nu een extra vrolijk tintje voor al uw relaties, door hen een bedrukte usb-stick cadeau te geven. Met dit simpele, maar zeer handige relatiegeschenk kunt u hen duidelijk maken dat nu de lente komt en alles weer in bloei staat, u graag uw onderlinge relatie ook weer wilt laten bloeien. Usbstick.nl wenst u alvast een vrolijk Pasen!

Uitgelicht

USB pen Laserpointer Houten USB stick Potlood USB stick Bouwsteen
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61