Waarom huisstijl zo belangrijk is

01-12-2012
waarom-huisstijl-zo-belangrijk-is.jpg

Jan is onlangs zijn eigen bedrijf begonnen. Hij heeft er goed over nagedacht. Hij heeft een businessplan opgestart, een aantrekkelijk product, de begroting op orde, de doelgroep bepaald, een goede locatie, en toch wil het maar niet lukken met het bedrijf van Jan. Waar ligt het aan? Wat is het probleem? Wanhopig en gefrustreerd raadpleegt Jan een expert, die meteen ziet wat jans probleem is. Jans bedrijf heeft namelijk geen kenmerken huisstijl.

Een kenmerkende huisstijl is essentieel voor elk bedrijf en elke organisatie. Een huisstijl zorgt voor herkenbaarheid. Zonder huisstijl zal uw bedrijf nooit boven het maaiveld uitsteken, al helemaal niet in deze tijd waarin de kwaliteitsverschillen tussen producten vervagen. Een huisstijl bepaald het imago van een bedrijf en helpt de gewenste doelgroep aan te spreken. Een huisstijl moet up-to-date zijn, aansprekend en passend. Met een juiste huisstijl trek je altijd en overal de aandacht.

Maar hoe doe je dat, een eigen huisstijl creƫren? Onder andere door middel van een logo en het juiste kleurgebruik en lettertype. De gevel, internetsite, wagenpark, brochures, reclamecampagnes, visitekaartjes, briefpapier en nieuwsbrieven van een bedrijf moeten allemaal in dezelfde stijl worden vormgegeven, de huisstijl.

Ook op het gebied van relatiegeschenken en premiums moet de huisstijl duidelijk te herkennen zijn. Dit kunt u doen door middel van kleurkeuze en bedrukking. Bij usbstick.nl is dit allemaal mogelijk. Bij usb-stick.nl kunt u al uw usb-sticks aanpassen aan uw eigen huisstijl. Wij hebben zelfs custom-made usb-sticks; usb-sticks waar niet alleen de kleur en bedrukking gepersonaliseerd kan worden, maar het gehele ontwerp. Zo kunt u de perfecte usb-stick voor uw bedrijf samenstellen.

Voor elke huisstijl is er een passend usb-stick. Met de custom-made usb-sticks van usb-stick.nl kunt u uw bedrijf promoten en uw huisstijl kenbaar maken aan het publiek. Bestel van vandaag nog of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan.

Uitgelicht

Full colour USB stick Button USB stick stylus LED Houten USB-stick sleutel
     
2GB vanaf € 3,31
8GB vanaf € 3,33
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13