Wees milieubewust. Laat houten USB sticks bedrukken!

14-08-2013
houten-usbstick-bedrukken-191.jpg

Uit een recent onderzoek is naar voren gekomen dat het zeeleven op aarde ingrijpend aan het veranderen is onder invloed van klimaatverandering. Ondanks het feit dat de temperatuur onder de zeespiegel minder snel stijgt verandert er toch meer dan op land, aldus Amerikaanse wetenschappers. Vooral seizoensgebonden activiteiten zoals het leggen van eitjes lijkt aan verandering onderhevig. Vissen en andere zeedieren en ┬ľorganismen leggen steeds vroeger eitjes. Wat is de relatie met het bedrukken van houten usb sticks?

Dat de aarde opwarmde wisten we natuurlijk al, maar dat dit ook van grote invloed is op het zeeleven was niet op deze schaal bekend. Omdat het milieu ons allemaal aan gaat en de planeet van ons allemaal is, zijn steeds meer bedrijven zich milieubewust en ‘groen’ gaan opstellen. U kunt hier als onderneming al mee beginnen door uw klanten en relaties een mooi ‘groen’ relatiegeschenk te geven. Usbstick.nl heeft het ideale geschenk: de houten USB sticks, met logo te bedrukken! Bedrukte USB sticks zijn leuke cadeaus en van hout zijn ze ook nog eens een milieubewuste keuze.


Diverse houten USB sticks verkrijgbaar

Usbstick.nl heeft voor alle milieubewuste en duurzame ondernemers van Nederland relatiegeschenk USB sticks in het assortiment waar ieder ‘groen’ hart sneller van gaat kloppen. Zo is ons succesnummer, USB stick Twist, ook als houten variant te krijgen. U kunt ook andere houten USB sticks bestellen, waaronder de Twister, de Future (met sleutelhanger) en de Nature. De behuizing van de USB sticks bedrukken met uw logo, en u hebt een perfect relatiegeschenk in handen! Welk model u ook kiest, iedere USB stick is voor het overgrote gedeelte vervaardigd van duurzaam hout. De houten USB sticks zijn ook technisch gezien duurzaam: ze zijn robuust en gaan zeer lange tijd mee.


Een groene, duurzame uitstraling met bedrukte USB sticks

In een tijd waarin duurzaamheid onderdeel uitmaakt van de marketingstrategie van ondernemingen komt een houten USB stick natuurlijk op het juiste moment. Net als onze andere reclame USB sticks kunnen ook de houten varianten prachtig worden bedrukt met uw logo, naam of andere gegevens.

De houten, bedrukte USB sticks zijn een lust voor het oog. Thuis, op kantoor of op school, waar uw klanten en relaties de USB sticks met logo ook mee naartoe nemen, uw bedrijfslogo of ┬ľnaam zal altijd direct opvallen. En u wordt door iedereen die de sticks ziet geassocieerd met ‘groen’ ondernemen. Een positief effect van een geslaagd promotiemiddel!

Uitgelicht

USB stick Creditcard Houten USB stick Twist USB stick Coin Card
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52