Wees veilig met USB-sticks

31-10-2013
veilige-usb.jpg

Onlangs ondertekende een burgemeester een vals contract. Die fout nooit begaan? Zorg altijd dat je een USB stick bij je hebt met dingen om nooit te vergeten!

De burgemeester van Zuidwest Friesland zette onlangs een handtekening onder een vervalst miljoenencontract voor een nieuwbouwwijk in Sneek. Een fout met een duur gevolg. Het kost de gemeente zo’n zeven miljoen meer dan de bedoeling was. Had de burgemeester maar even de tijd genomen om het stuk te lezen voordat hij zijn signatuur er onderzette. Dat had heel wat onvoorziene gevolgen kunnen voorkomen. Een lijstje met ‘punten om niet te vergeten’ bij bijvoorbeeld het ondertekenen van belangrijke documenten had in deze zaak niet misstaan.

USB stick als extra geheugensteuntje

Usbstick.nl heeft talloze opvallende USB sticks specials die ook nog eens in een eigen design te ontwerpen zijn. Zo’n extra geheugensteuntje is voor velen de wens van de gedachte. Het ligt niet meteen voor de hand, maar een checklist opgeslagen op zo’n USB stick kan heel wat problemen voorkomen. Wanneer iemand de USB stick altijd bij zich heeft kan diegene snel, gemakkelijk en overal de checklist bij langs gaan voordat hij iets belangrijks ondertekent of onderneemt. Een ideaal relatiegeschenk voor ambtenaren, bedrijfsmannen en ondernemers.

Bedruk USB stick met uw logo

Altijd handig zo’n usb stick relatiegeschenk. Bovendien heeft het niet alleen een goed effect op de ontvangers ook u kan uit de USB stick nog meer halen dan er al in zit! Zo nemen de relaties de stick overal mee naar toe. Voor u is het belangrijk dat een ieder om hen heen ook ziet waar die USB stick vandaan komt! Laat hem daarom uniek bedrukken met uw bedrijfslogo! Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij onze klantenservice door te bellen naar, 0315-632515. Dus grijp nu uw kans en scoor zo’n veilige USB stick!

Uitgelicht

Laptopset met USB stick Bamboe USB-stick Twist USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41