Wereld Back-up dag 31 maart

14-03-2017
back-up-day.jpg

Je hebt niet genoeg opslag op je telefoon, dus je zet je foto’s over op de laptop of computer. Zo, daar kan niets meer mee gebeuren... Maar wat als er een virus op je computer zit en je opeens al je bestanden kwijt bent? Een grote nachtmerrie. Dat wil toch niemand?!

Ook bij één verkeerde druk op de knop kunnen al je bestanden verloren gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van die mooie verre reis die je gemaakt hebt of het gezellige dagje uit met je gezien. Je moet er toch niet aan denken dat al die kostbare herinneringen ineens weg zijn? Om deze stress te voorkomen, is het belangrijk om altijd een back-up te maken van je documenten. Nog steeds blijkt dat 30% van de mensen geen back-up maakt. Dit terwijl er 113 telefoons per minuut kwijt raken en 1 op de 10 computers elke maand geïnfecteerd raakt met een virus. Met deze gegevens statistieken moet er bij iedereen een lichtje gaan branden. Maak dus regelmatig een back-up, zodat je er zeker van bent dat je de bestanden niet kwijtraakt. Zeker data die belangrijk voor je is, wil je niet verliezen...

Om iedereen er bewust van te maken hoe belangrijk het is om een back-up van je documenten te maken, is de Wereld Back-up dag op 31 maart in het leven geroepen. Het is de bedoeling dat op deze dag heel Nederland massaal gaat back-uppen. Laat het verloren gaan van waardevolle documenten tot het verleden behoren. Als ondernemer kun je jouw relaties, klanten of collega's aanmoedigen deze dag een back-up te maken door hen een bedrukte USB stick te geven. USB sticks bedrukken wij geheel naar wens met logo, tekst of bedrijfsnaam in onze eigen drukkerij. Deel deze USB sticks met logo uit aan je relaties of collega's en speel op safe!

Gebruik een bedrukte USB stick op Wereld Back-up dag

Een USB stick is één van de populairste producten waarop back-ups kunnen worden gemaakt. Deze handige 'gadget' bestaat al tientallen jaren. Het is een externe schijf die beschikt over een USB-poort. Op deze manier kan hij aangesloten worden op een laptop of computer. Relevante bestanden en waardevolle herinneringen kunnen op deze manier direct van en naar de USB stick worden verplaatst. 

USB-sticks bedrukken is al jarenlang ontzettend populair. Je geeft niet alleen een hulpmiddel aan je relaties, ook promoot je op een snelle manier je bedrijf. Een USB stick kan door iedereen gebruikt worden. We zien vaak dat dit kleine opslagmedium uitgedeeld wordt op evenementen, beurzen en open dagen. Een USB stick verspreidt zich zo razendsnel onder de mensen. Laat een USB stick bedrukken met je bedrijfsnaam, -logo of een ludieke tekst. USB sticks kunnen bedrukt of gegraveerd worden. Wil jij dat je logo op de beste manier uitkomt? Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

USB Image Tool; de gouden tip voor Wereld Back-up dag

Wil jij van je USB stick een back-up maken? Dat kan ook. Download de USB Image Tool op je laptop of computer. Zorg dat alle gewenste informatie op de USB stick staat en zet het over op de tool. Op deze manier kun je op een eenvoudige manier exacte kopieën maken van je USB. Onze laatste tip is om je USB stick te beveiligen met een wachtwoord. Zo heb je alleen met het juiste wachtwoord toegang tot de data op de stick. Om dit te realiseren heb je online keuze uit verschillende programma’s. Succes met het back-uppen van je bestanden. Het zou toch zonde zijn om ze te verliezen...

Ook wij zetten dit blogbericht direct over op een USB stick. Zo kan hij niet verloren gaan en kunnen jullie hem met een gerust hart lezen ;)

Uitgelicht

USB pen Elegance Rubberen armband met usb stick Bamboe USB-stick Twist
     
2GB vanaf € 3,25
8GB vanaf € 3,52
2GB vanaf € 2,92
8GB vanaf € 3,19
2GB vanaf € 3,00
8GB vanaf € 3,27