Werken met laptops? USB, de onmisbare accessoire

28-07-2013
laptop-usbstick-187.jpg

Veel bedrijven bieden hun werknemers de aanschaf van een laptop aan. Met een laptop geeft de werkgever namelijk elke werknemer de mogelijkheid aan te sluiten op het internet, zodat er vanuit bijna elke plek met internet gewerkt kan worden. Communicatie verloopt makkelijk, bijvoorbeeld via ‘werken in de cloud’ en e-mail. Hebben uw werknemers ook een laptop ‘van het werk’? USB-stick.nl heeft voor u en uw werknemers de computeraccessoires die het werken met computers nog verder zullen vergemakkelijken. En dat zijn natuurlijk bedrukte USB-sticks!


Onmisbare usb sticks

USB sticks zorgen ervoor dat elke gebruiker met het grootste gemak een presentatie, foto’s en andere bestanden kan overdragen. Een presentatie die thuis op de laptop is gemaakt wordt eenvoudig mee naar de computer in de vergaderzaal genomen zodat de presentatie daar zonder enkel probleem gegeven kan worden. Een bedrukte USB-stick is om deze en vele andere redenen dus eigenlijk onmisbaar!

Wie het grootste nut uit het laptopgebruik wilt halen zorgt er voor dat iedere werknemer een USB-stick heeft. Op USB-stick.nl vind u allerlei variaties aan USB-sticks, en allemaal zijn ze op professionele wijze te voorzien van uw bedrijfsnaam, een boodschap of website-adres! Kijk bijvoorbeeld eens naar standaardmodellen Twist of Sanny, of kies de ecologische productgroep van houten USB-sticks.

Wie zijn werknemers wilt voorzien van een aantal handige accessoires kiest gelijk voor de laptopset. In een handig tasje vind u alle benodigdheden om prettig en efficiĆ«nt met de laptop te werken, allemaal werkend met USB. Zo is zelfs een USB-muis inbegrepen! De USB-sticks en accessoires kunt u uiteraard direct bij het uitgeven van de laptops meegeven, maar ook als een ‘geschenkje’ presenteren. Bijvoorbeeld als onderdeel van een kerstpakket, of in de herfst als presentje voor het ‘weer beginnen’ na de zomervakantie. In dat geval laat u de sticks bedrukken met een leuke boodschap. De mogelijkheden zijn geheel aan u. Wat ons betreft is alles mogelijk.

Uitgelicht

Gerecyclede papieren USB stick Recycle USB-stick Twist Recycle USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 3,72
8GB vanaf € 4,00
2GB vanaf € 3,42
8GB vanaf € 3,71
2GB vanaf € 3,17
8GB vanaf € 3,46