Winactie eigen USB-stick ontwerpen groot succes

17-12-2018
Blog USBstick.png

Je eigen USB-stick ontwerpen én winnen? Dat kon onlangs met de winactie van USBstick.nl. Wij zorgden ervoor dat je tien exemplaren van een eigen ontworpen USB-stick in ontvangst kon nemen. De twee gelukkige winnaars waren erg blij met hun eigen sticks met een capaciteit van liefst 32GB.

 

Leuke en creatieve ontwerpen

Het verzoek voor de mooiste, eigen ontworpen USB-stick leverde 40 creatieve ideeën op. Van een stick in de vorm van een fototoestel tot een 'USB-H'. Origineel hoor! Het was tien dagen lang mogelijk om de ontwerpjes in te sturen. Leuk om te zien was dat we de nodige reacties op de ideeën kregen. Iedereen wilde graag dat zijn of haar eigen ontworpen USB-stick ook daadwerkelijk geproduceerd zou worden.

 

Enkele ideeën werden tot een fraaie schets uitgewerkt

 

Spannend tot het einde...

Na vele discussies koos onze kundige vakjury de 10 mooiste creaties, waarop via Facebook gestemd kon worden. Onze grafisch team deed flink haar best om alle ideeën zo goed mogelijk te visualiseren en werkte de schetsen uit tot ontwerpen. Dagenlang werden er likes verzameld en werd gestreden voor de nummer 1-positie. Het was spannend tot de laatste seconde, maar bij het sluiten van de deadline had Femke met haar pil de meeste stemmen. De extra prijs – die via een loting gekozen werd – ging naar Lisanne. Haar ‘mascotte Kleppie’ werd ook beloond met 10 sticks van 32GB.

 

De 10 ontwerpen die kans maakten op de hoofdprijs

 

Mooie eindresultaten

Dat betekende dat we de twee USB-sticks gingen produceren: de pil en mascotte Kleppie. De winnaars waren blij met hun eigen USB-sticks. Voor iedereen die niet in de prijzen is gevallen, niet getreurd… Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor meer toffe acties en natuurlijk kun je altijd custom made USB-sticks bij ons bestellen. Wil je een eigen identiteit meegeven en een origineel relatiegeschenk geven? Dan is een custom made stick een uitstekende keuze!

De twee geproduceerde USB-sticks in beeld: mascotte Kleppie en de pil

 

 

Uitgelicht

Luxe USB memory pen Milaan USB stick Coin Card Bamboe USB-stick Twist
     
2GB vanaf € 3,41
8GB vanaf € 3,76
2GB vanaf € 4,16
8GB vanaf € 4,50
2GB vanaf € 3,17
8GB vanaf € 3,51