Wist u dat

17-03-2013
usbtv-147.jpg

…moderne televisies vaak een USB-ingang hebben?
Doordat de meeste, moderne televisies één of meerdere USB-ingangen hebben, kun je gemakkelijk films, series en muziek afspelen zonder in het bezit te zijn van een DVD- of CD-speler. Zet je favoriete muziek op een stick en laat de televisie het afspelen! Heeft u een ‘surround sound system’? Dan kunt u met een usb stick écht van uw favoriete muziek genieten!

…beamers vaak ook een USB-ingang hebben?
Loopt u ook altijd te knoeien met een vaste computer of laptop wanneer u een presentatie wilt geven en gebruik wilt maken van de beamer? Doordat de meeste beamers nu ook een USB-ingang hebben, kunt u snel en gemakkelijk starten met uw presentatie zonder geknoei met snoeren en computers.

…USB-sticks een stuk lichter zijn dan boeken?
E-books op een USB-stick zijn een stuk prettiger mee te dragen dan een hele tas vol boeken! Op deze manier bespaart u uw rug, heeft u alle benodigde boeken bij de hand en kunt u met het gemak van de zoekfunctie op de computer snel door de literatuur heen gaan.

…USB-sticks wachtwoorden nooit vergeten?
Vergeet u ook wel eens een wachtwoord? Zeker de wachtwoorden van uw internetverbinding of sites en bestanden die u niet vaak gebruikt zijn vaak lastig te herinneren. Door de gebruikersnaam en het wachtwoord op de bedrukte USB-stick te zetten, heeft u altijd alle wachtwoorden bij de hand. De USB-stick kunt u ook beveiligen, waardoor u maar één wachtwoord hoeft te onthouden om veilig toegang te krijgen tot al uw andere wachtwoorden.

…USB-sticks aan uw sleutelbos kunnen?
Door uw USB-sticks aan uw sleutelbos te hangen heeft u alle belangrijke gegevens altijd bij de hand. Zet hier bijvoorbeeld een kopie van uw belangrijke papieren op, dan bent u op alles voorbereid. Door de verschillende soorten en maten van usbstick.nl vindt u gegarandeerd een usb stick met sleutelhanger die ook bij u past!

Uitgelicht

Houten USB stick Potlood USB Stick Twist USB Stick Twist Type C
     
2GB vanaf € 3,73
8GB vanaf € 3,99
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65