Zuinig zijn op onze planeet

23-07-2013
dolfijn-usbstick-182.jpg

Dankzij prachtige tv-series zoals Earth en Life en volop aandacht in diverse andere programma’s, zijn we ons er meer dan ooit van bewust dat we op een fantastisch mooie planeet leven. Een planeet waar de mooiste, meest bijzondere en meest indrukwekkende planten en dieren voorkomen. Maar vooral een planeet waarop we heel erg zuinig moeten zijn. En dat is een thema waar u als milieuwbewust bedrijf natuurlijk goed op kunt inspelen met het weggeven van bedrukte usbsticks in de vorm van een dolfijn.


Een beter milieu begint bij jezelf

Door toedoen van de mens zijn veel gebieden op aarde onder druk komen te staan. Overbevissing, illegale houtkap en vervuiling, allemaal zaken die de flora en fauna in het nauw drijven. Gelukkig zijn er steeds meer organisaties en projecten die hier iets aan willen doen en die vechten voor het behoud van de mooie stukjes natuur die we nog hebben. Een beter milieu begint bij jezelf, zo luidde een ooit veelgebruikte zin. Ook vandaag de dag geldt dit eigenlijk nog steeds.

Door afval te scheiden en bewust om te gaan met water en met energie kunnen we al een verschil maken. Om mensen bewust te maken van het belang van natuurbehoud kunt u als bedrijf ook iets doen. Bijvoorbeeld via een bedrukt relatiegeschenk c.q. premium! Wat dacht u van het weggeven van een leuke bedrukte USB stick in de vorm van een dolfijn?


De usb dolfijn

De usb dolfijn is handig in gebruik, heeft een grappig design en kan duizenden foto’s en documenten opslaan. Een mooi relatiegeschenk om te laten zien dat u het welzijn van onze planeet – en alle dieren erop – een warm hart toedraagt. U maakt door het weggeven van zo’n USB stick positieve reclame voor uw bedrijf. Door de dolfijn te laten bedrukken met uw logo of contactgegevens valt u namelijk zeker op.

De natuur is van belang. Draag op originele wijze bij aan het behoud van plant en dier door het schenken van een schattige dolfijn USB stick!

Uitgelicht

USB Stick Twist USB stick gloeilamp Luxe USB memory stick Exclusive
     
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41
2GB vanaf € 3,73
8GB vanaf € 3,99
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82