Thema's USB sticks in de IT-branche

USB sticks in de IT-branche

USB sticks in de IT-branche

Stelt u zich voor: u werkt voor een groot bedrijf in de IT-branche en u bent op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor uw werknemers of klanten, die zich allen bezighouden met informatiesystemen, telecommunicatie of computers. U wilt natuurlijk graag iets schenken dat bij uw branche past, en vrijwel iedereen nodig heeft. Een klein geschenk dat altijd handig is (ook om er meer van te hebben), overal wordt gebruikt, en toch vooral met computers te maken heeft: de USB stick!

Bekijk hier alle USB sticks

 

USB sticks zijn bij usbstick.nl perfect te personaliseren doordat u zelf de door u gewenste vorm en kleur kunt kiezen. Een USB stick-sleutelhanger, een USB stick-pen, of een USB stick-multitool?U heeft keuze uit een grote collectie modellen!

Bovendien kunt u de stick laten bedrukken met de tekst, slogan of het logo van uw bedrijf. Ook kunt u met een USB stick meteen uw belangrijkste bedrijfsinformatie meegeven, omdat u die door ons alvast op de USB stick kunt laten zetten. Wilt u het nog persoonlijker? Laat dan een USB stick maken naar uw eigen ontwerp!

USB sticks zijn bijzonder geschikt als relatiegeschenk. Ze zijn klein, licht en dus makkelijk uit te delen op beurzen of te versturen per post. Ze fungeren als prima visitekaartje en een extra USB stick komt altijd van pas!

Er zijn geen producten beschikbaar bij dit thema.