Home Thema's USB sticks in de IT-branche

USB sticks in de IT-branche

USB sticks in de IT-branche

Stel je je voor: je werkt voor een groot bedrijf in de IT-branche en je bent op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor je werknemers of klanten, die zich allen bezighouden met informatiesystemen, telecommunicatie of computers. Je wilt natuurlijk graag relatiegeschenken inzetten die bij je branche passen. Daarnaast wil je geschenken inzetten die vrijwel iedereen nodig heeft. Wanneer een relatiegeschenk regelmatig gebruikt wordt, zal hij door veel mensen gezien worden. Een klein geschenk dat altijd handig is (ook om er meer van te hebben), overal wordt gebruikt en voornamelijk met computers te maken heeft: de USB stick.

Bekijk hier alle USB sticks

USB sticks zijn bij Usbstick.nl perfect te personaliseren doordat je zelf de gewenste vorm en kleur kunt kiezen. Een USB stick-sleutelhanger, USB stick-pen of een USB stick-multitool? Wij bieden een breed assortiment USB sticks.

Bovendien kan je de sticks laten bedrukken met het logo of de tekst van jouw bedrijf of organisatie. Ook kan je met een USB stick direct de belangrijkste bedrijfsinformatie meegeven, omdat wij die alvast voor je op de USB stick kunnen zetten. Liever nog persoonlijker? Laat dan een USB stick ontwerpen naar eigen idee. Denk bijvoorbeeld aan een USB stick in een bepaalde vorm, voorzien van jouw huisstijlkleuren.

USB sticks zijn populaire relatiegeschenken. Ze zijn klein, licht en dus makkelijk uit te delen op beurzen of te versturen per post. Een USB stick is een prima visitekaartje en een extra stick komt altijd goed van pas.

Bijbehorende producten