Home Thema's USB sticks in de auto

USB sticks in de auto

USB sticks in de auto

Tijdens een autorit vinden we het fijn om muziek te luisteren. Luister naar je favoriete muziekzender of zet muziek op een USB stick en plug hem in je auto. Een USB stick voorzien van jouw favoriete muziek kan overal mee naar toe genomen worden.

Bekijk hier alle USB sticks

Bijna elke auto beschikt over een USB-poort, waardoor alle muziek op een USB stick kan worden gezet en direct kan worden afgespeeld. Om dit te kunnen realiseren, steek je de stick in je laptop of computer en kopieer je de muziek naar de stick. De meeste USB sticks zijn voorzien van een grote opslagcapaciteit, zodat we urenlang kunnen genieten van onze favoriete muziek in de auto, zonder constant cd's te hoeven wisselen. Door het luisteren van muziek rijden we meer ontspannen. Ideaal voor het rijden van lange afstanden, maar ook voor een kort ritje.

Gezien autoradio's bijna allemaal zijn voorzien van een USB-ingang, is het niet verwonderlijk dat steeds meer mensen USB sticks gebruiken voor het luisteren naar muziek. Maar niet alleen daarvoor zijn ze handig: ook om documenten te transporteren of om foto's op te slaan worden ze veel gebruikt.

Om die reden zijn onze USB sticks ook uitermate geschikt als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Laat USB sticks bedrukken naar wens met jouw tekst, slogan of logo. Ook heb je keuze uit een breed assortiment USB sticks. Daarnaast heb je de mogelijkheid om USB sticks te laten ontwerpen naar eigen idee.

Bijbehorende producten