Thema's USB sticks in de auto

USB sticks in de auto

USB sticks in de auto

'Waarom is het nou toch altijd zo'n rotzooi hier in de auto?' Dit is een vraag die tegenwoordig vaak gesteld wordt, omdat mensen vaak CD's laten slingeren door de auto. Los van dat de CD's sneller beschadigen en makkelijk kwijt raken ziet het er natuurlijk ook niet netjes uit.

Bekijk hier alle USB sticks

De nieuwe auto heeft tegenwoordig een USB-poort, waardoor alle muziek op een USB stick kan worden gezet en meteen kan worden afgespeeld. Het enige wat we daarvoor hoeven te doen, is de stick in een computer steken en muziek naar de stick kopiƫren. Door de grote opslagcapaciteit kunnen we zo urenlang muziek luisteren in de auto, zonder cd's te hoeven wisselen. Ideaal voor het rijden van lange afstanden, maar ook voor een kort ritje.

Aangezien de nieuwe generatie autoradio's bijna allemaal zijn uitgerust met een USB-ingang, is het niet verwonderlijk dat steeds meer mensen USB sticks als een soort MP3-speler gebruiken. Maar niet alleen daarvoor zijn ze handig: ook om documenten te transporteren of om foto's op te slaan worden ze veel gebruikt.

Om die reden zijn onze producten ook uitermate geschikt als promotiemateriaal of relatiegeschenk, zeker omdat u ze kunt laten bedrukken met een door u gewenste tekst, slogan of logo. Ook heeft u keuze uit een enorme collectie modellen en heeft u bij onze groothandel de mogelijkheid om USB sticks te laten ontwerpen in uw eigen ontwerp.

Er zijn geen producten beschikbaar bij dit thema.