Thema's USB sticks voor het werk

USB sticks voor het werk

USB sticks voor het werk

Op de werkvloer zijn USB sticks al lange tijd onmisbare apparaten gebleken door de veelzijdigheid en functionaliteit. Al jaren beschikken computers niet meer over diskette stations waardoor er nog maar een aantal manieren zijn om gegevens en werk te transporteren waarvan e-mail de meest handige manier is. Helaas is de e-mail bij de meeste bedrijven niet in staat om grote bestanden te sturen waardoor je al gauw tegen problemen aan loopt. Je zou natuurlijk een cd kunnen branden wat zo'n tien minuten in beslag gaat nemen maar dat ook omslachtig.

 

Bekijk hier al onze USB sticks

 

Door elke collega een USB stick als relatiegeschenk te geven wordt het werk stukken eenvoudiger wat zal resulteren in tijdsbesparing en minder ergernis.

Ook kunnen medewerkers stimuleren om werk mee naar huis te nemen en er thuis nog eens goed voor te gaan zitten. Meestal zijn USB sticks met gangbare capaciteiten zoals 1gb en 2gb al meer dan genoeg voor de meeste mensen om er mee uit de voeten te kunnen.

Werk je in een bedrijf waar video's en andere grote bestanden bewerkt en verstrekt moeten worden dan is het aan te raden om een grotere capaciteit zoals 4gb en 8gb te kiezen.

Bijbehorende producten