Home Thema's USB sticks voor scholen

USB sticks voor scholen

USB sticks voor scholen

Jaarlijks leveren wij grote hoeveelheden USB sticks af bij scholen. We weten allemaal hoe belangrijk het is voor leerlingen om huiswerk op een digitale manier mee naar huis te kunnen nemen en gezamenlijk aan projecten te kunnen werken met anderen. Voor de meeste MBO- en HBO opleidingen is de USB stick een standaard gadget van iedere scholier. Ze worden door scholen vaak ingezet als welkomstcadeau.

Hogescholen maken ook gebruik van USB sticks voor het werven van nieuwe leerlingen tijdens open dagen. Vaak is de USB stick al voorzien met informatie over het aanbod van opleidingen van de desbetreffende opleiding. Ook wordt er vaak voor gekozen om de USB sticks in de huisstijlkleur van de school te laten ontwerpen met daarop het logo.

Door gebruik te maken van bedrukte USB sticks besparen de scholen grote hoeveelheden papier. Dit komt het milieu ten goede. Scholieren kunnen verslagen en scripties digitaal aan de leraar of lerares tonen door de USB stick in de computer van de docent te pluggen.

Voor het presenteren van verslagen en scripties waarbij gebruik gemaakt wordt van een schoolbord of beamer zijn USB stick laserpointers handig. De studenten kunnen door gebruik te maken van de laserpointer goed uitbeelden wat zij bedoelen en uit willen leggen. USB sticks zijn populaire relatiegeschenken. Laat USB sticks goedkoop bedrukken bij ons.

Bijbehorende producten