Thema's USB sticks voor scholen

USB sticks voor scholen

USB sticks voor scholen

Jaarlijks zetten wij grote hoeveelheden USB sticks af bij scholen die als geen ander weten hoe belangrijk het voor leerlingen is om huiswerk op een digitale manier mee naar huis te kunnen nemen en gezamenlijk aan projecten te kunnen werken met anderen. Voor de meeste hogescholen en ROC's behoort de USB stick reeds tot de standaard uitrusting van iedere scholier en worden deze vaak verstrekt door de scholen zelf in de vorm van een welkomstcadeau.

Hogescholen maken ook gebruik van USB sticks voor het werven van nieuwe leerlingen tijdens open dagen waarbij de USB stick vaak al is voorzien met informatie over het aanbod van opleidingen van de desbtreffende school. Ook wordt er vaak voor gekozen om de USB sticks in de huisstijlkleur van de school te laten maken met daarop het logo.

Door gebruik te maken van bedrukte USB sticks besparen de scholen zich ook grote hoeveelheden papier uit wat weer ten goede komt aan het milieu. Scholieren kunnen de vorderingen van verslagen en scripties digitaal aan de leraar of lerares tonen door de USB stick even in de computer van de docent te pluggen.

Voor het presenteren van verslagen en scripties waarbij gebruik gemaakt wordt van een schoolbord of beamer zijn USB stick laserpointers handig. De studenten kunnen door gebruik te maken van de laserpointer goed uitbeelden wat zij bedoelen en uit willen leggen.

Er zijn geen producten beschikbaar bij dit thema.