Thema's Wereld Back-up Dag 2019

Wereld Back-up Dag 2019

Wereld Back-up Dag 2019
Vandaag de dag maken we erg veel gebruik van onze telefoon. Is het niet uit functioneel gebruik, dan scrollen we wel op Facebook – voor de zoveelste keer – onze tijdlijn af. Tientallen keren per dag bekijken we onze mobiel. Je moet er daarom niet aan denken dat je telefoon gesloten wordt of kwijt raakt. Al die belangrijke data in één klap verloren, dat wil je toch niet?!

Back-up een uitstekend redmiddel

Als we op onze telefoon onvoldoende ruimte hebben, is het heel gebruikelijk om data over te zetten op een computer. Maar wat als er opeens een virus optreedt en al je bestanden verloren gaan? Daar wil niemand aan denken. Om dit soort stresssituaties te voorkomen, is het maken van een back-up een uitstekend redmiddel. Maak regelmatig een kopie van al je bestanden en zet ze op een USB-stick.

Wereld Back-up Dag: 31 maart

Om het belang van back-ups te benadrukken, is de Wereld Backup Dag op 31 maart in het leven geroepen. Een handig geheugensteuntje, zodat we er aan herinnerd worden hoe belangrijk data-behoud is. Als ondernemer is het een uitstekend moment om jouw relaties, klanten en collega’s aan te moedigen om een back-up van waardevolle bestanden te maken.

Mooie kortingsactie

Speciaal voor deze dag hebben we een mooie kortingsactie in petto. Op onderstaande USB-sticks geldt tot en met 31 maart 2019 een korting van 15%. Laat USB-sticks bedrukken met logo, bedrijfsnaam of reclametekst. Niet alleen handig om uit te delen op evenementen, beurzen of open dagen, maar ook heel functioneel op de werkvloer. 

Bijbehorende producten