Win een USB stick in je eigen unieke ontwerp!

Win een USB stick in je eigen unieke ontwerp!

Update 12-11-2018

De winnaars zijn bekend!

We willen als eerste iedereen bedanken voor de leuke inzendingen, leuke reacties en vele likes! Het was spannend tot de laatste minuut, maar uiteindelijk wist de pil van Femke net 1 stem meer te verzamelen. Femke, gefeliciteerd!

De extra prijs is naar Kleppie van Lisanne gegaan, Lisanne ook gefelciteerd!

Update 5-11-2018

De stemronde is begonnen!

Na lang wikken en wegen hebben we dan uiteindelijk onze top 10 kunnen selecteren. Nadat we al prachtige schetsen aangedragen hebben gekregen heeft ons grafische team flink haar best gedaan om alle ideeën zo goed mogelijk te visualiseren en zie hier het resultaat!

Welk ontwerp vind jij het mooiste? Of wie gun jij de winst?
Klik op je favoriet en stem nu! De schetsen staan in willekeurige volgorde en met de winnaar gaan we nog om tafel voor finetuning.

Update 29-10-2018

De tijd van ontwerpen inzenden is gesloten

Wat hebben we toch veel mooie en creatieve ideeën ingezonden gekregen. Nu is het aan onze uitstekende vakjury om een top 10 uit te zoeken voor de stemronde waarin de uiteindelijke winnaar wordt gekozen door jullie! Op maandag 5 november zal deze top 10 bekend zijn inclusief schetsen van de aangedragen ontwerpen, dus hou onze pagina in de gaten om dan meteen te kunnen stemmen!

Update 24-10-2018

De leuke ideeen stromen binnen. Wil je ook nog meedoen, wees dan snel, want je hebt nog maar tot 29 oktober. Ga dus snel naar onze Facebook en laat je idee achter.

Wat?

Wat is er nu leuker dan te werken met een usb stick die je zelf hebt ontworpen? Usbstick.nl maakt het mogelijk! Wij zorgen ervoor dat jij 10 exemplaren van jouw ontwerp ontvangt met een capaciteit van maar liefst 32GB.

Wanneer?

Van 19 tot en met 29 oktober is het mogelijk om je eigen ontwerp via Facebook of Twitter aan ons door te geven. Tag minimaal 1 persoon aan wie je één van jouw USB sticks zou willen geven.

Stemming

De 10 meest originele ontwerpen zetten we op 5 november op onze website en op onze Facebookpagina. Je kunt tot en met 11 november je stem uitbrengen op jouw favoriete ontwerp. Het ontwerp met de meeste Facebook likes wint de wedstrijd. Op 12 november maken we dan uiteindelijk de winnaar bekend…… En die winnaar krijgt dan 10 (32GB) exemplaren van zijn/ haar zelf ontworpen usb stick! Bovendien verloten we onder de top 10 ontwerpen nog een keer 10 sticks van 32GB, dus ook zonder de meeste stemmen is er nog een kansje!