Home Thema's Dag van de zorg

Dag van de zorg

Dag van de zorg

De dag van de verpleging.

Jaarlijks vieren we de dag van de verpleging. Deze wordt gevierd op 12 mei. Deze dag willen we extra kracht bijzetten omdat we er maar één dag in het jaar bij stilstaan. De dag van de verpleging wordt ook wel de de dag van de zorg genoemd. 365 dagen, 24/7 wordt er verpleegd en verzorgd door behulpzame en hardwerkende mensen. Er wordt waardering geuit voor mensen in de verpleging maar het is goed om er in het bijzonder nog eens aan te denken en vooral ook om er iets mee te doen: een blijk van waardering geven. Zorg is immers de fundering van onze maatschappij.

De zorg is in de loop van de tijd steeds beter geworden. Men leeft langer. In de verzorgingstehuizen is alles netjes en schematisch geregeld. Alle nodige gemakken zijn aanwezig, het eten is goed en je wordt geholpen waar nodig. En als je geluk hebt misschien wel door die ene leuke zuster of verpleger die je net tegenkwam op de gang. Die wil je toch ook een mooie en functionele USB stick geven?

Het kan ook goed zijn dat je als (zorg)teamleider of werknemer van een grote zorginstelling opzoek bent naar een passend geschenk, zodat je de inzet van medewerkers of collega's kan belonen. Dan ben je aan het juiste adres. Als leverancier van USB sticks hebben wij enkele speciale producten in ons assortiment dat een mooi cadeau zal zijn en perfect aansluit op de zorgsector. Bij een afname van 500 stuks zijn deze ook op maat te leveren, bijvoorbeeld in de kleuren van de bedrijfskleding en het logo van de instelling.

Maar we hebben ook handige USB sticks voor aan de sleutelbos. Tja, het is lastig om uit te leggen. Waarschijnlijk moet je even zelf een kijkje nemen in onze uitgebreide USB categorie om er een goede voorstelling van te kunnen maken. Ook is het mogelijk om een geheel eigen USB stick te laten ontwerpen. Alle vormen, jouw PMS kleur, bedrukt en met de capaciteit die je graag wilt. Je kan ook kiezen voor een meer algemeen symbool van de gezondheidszorg: een USB spuit, bijvoorbeeld bedrukt met het logo van de organisatie.

Wij kunnen op alle sticks bestanden toevoegen welke relevant zijn voor jouw relaties. Heb je onlangs een bedrijfsuitje gehad en wil je de teamfoto op deze manier presenteren? Wij zetten totaal 5MB gratis voor je op de stick. Het is in overleg mogelijk grote bestanden te uploaden, geen enkel punt. Neem contact op zodat we de mogelijkheden met je kunnen doornemen. Besteed veel zorg aan jouw keuze en maak de dag van de verpleging een groot succes.

Bijbehorende producten