Thema's Dag van de zorg

Dag van de zorg

Dag van de zorg

De dag van de verpleging komt eraan!

Houd uw oren even dicht want onze medewerkers gaan er nu heel hard voor applaudisseren. *HEEL HARD GEAPPLAUDISEER* Zo, u mag uw vingers er weer uit halen want we willen graag iets met u delen. Iets wat ons aan het hart gaat, een eerbetuiging als u wilt. Deze willen we extra kracht bijzetten omdat we er maar één dag in het jaar bij stilstaan: de dag van de verpleging. Deze is ieder jaar op 12 mei en wordt in de volksmond ook wel de de dag van de zorg genoemd. 365 dagen, 24/7 wordt er verpleegd en verzorgd door behulpzame, sociale en hardwerkende mensen. Er zal dus heel hard geklapt moeten worden! (of wat zachter en heel lang) Het is niet zo dat men anders geen waardering uit voor mensen in de verpleging maar het is goed om er in het bijzonder nog eens aan te denken en vooral ook om er iets mee te doen: een blijk van waardering geven. Zorg is immers de fundering van onze welgeoliede maatschappij.

Zonder zorg werd u namelijk nooit 100. Die kans is aannemelijk met de voortschrijdende ontwikkelingen in deze sector. En als die tijd er is dan komt er waarschijnlijk een herwaardering van het begrip bejaarde. Die definitie mag dan wel al subjectief zijn, maar aan het begin van de vorige eeuw was het hoogst onwaarschijnlijk om de magische grens van 65 jaar te halen zodat u tegen gereduceerd tarief op een trekschuit mee kon. De geneeskunde heeft hier natuurlijk een belangrijke rol in gespeeld maar ook de zorg is steeds beter geworden. Van wieg tot graf: men wordt heel comfortabel heel oud. Wanneer u bijvoorbeeld een verzorgingstehuis bezoekt dan kan het zomaar zijn dat u met jaloezie weggaat en daar hoeft u zich absoluut niet voor te schamen. Alles is netjes en schematisch geregeld, alle nodige gemakken zijn aanwezig, het eten is goed en u wordt geholpen waar nodig. En als u geluk heeft misschien wel door die ene leuke zuster of verpleger die u zojuist tegenkwam op de gang. Die wilt u toch heel vriendelijk een hartjes USB stick geven?

Het kan ook goed zijn dat u als (zorg)teamleider of werknemer van een grote zorginstelling opzoek bent naar een passend geschenk zodat u de inzet van uw medewerkers of collega’s kunt belonen. Dan bent ook u aan het juiste adres. Als leverancier van USB sticks hebben wij enkele speciale producten in ons assortiment dat een waanzinnig cadeau zal zijn en perfect aansluit op de zorgsector. Zo vindt u in onze webshop geestige USB Dudes waaronder enkele beroepen uit de zorg. Bij een afname van 500 stuks zijn deze ook op maat te leveren, bijvoorbeeld in de kleuren van de bedrijfskleding en het logo van uw instelling.

Maar we hebben ook handige USB sticks voor aan de sleutelbos die goed beschermt zit in het hoofd van een karikatuur. Zo hebben we drie Ball USB peoples die eenmaal uitgeklapt hun benen met een connector laten zien. Maar ook onze Mini People zijn komische figuren die lijken op een soort platte tafelvoetbalpoppen met de mogelijkheid deze doormiddel van een koordje vast te maken aan bijvoorbeeld een tas of sleutelring. Tja, het is lastig om uit te leggen. Waarschijnlijk moet u even zelf een kijkje nemen in onze uitgebreide speciale USB categorie om er een goede voorstelling van te kunnen maken. Zit er niets bij van uw gading? Dan laat u toch een geheel eigen USB stick ontwikkelen! Alle vormen, uw PMS kleur, bedrukt en met de capaciteit die u graag wilt. U kunt ook kiezen voor een meer algemeen symbool van de gezondheidszorg: een USB spuit, bedrukt met het logo van uw organisatie.

Wij kunnen op alle sticks bestanden toevoegen die u graag meelevert aan uw relatie. Heeft u onlangs een bedrijfsuitje gehad en zou u de geschoten teamfoto op deze manier willen presenteren? Geen enkel probleem: in totaal zetten we er 5MB gratis voor u op. Of wilt u ze op originele wijze bedanken voor de geleverde prestaties en inzet van het afgelopen jaar doormiddel van een corporate videoboodschap samen met de bewoners of cliënten? Het is in overleg mogelijk grote bestanden te uploaden, geen enkel punt. Neemt u contact op zodat we de mogelijkheden met u kunnen doornemen. Besteed veel zorg aan uw keuze en maak de dag van de verpleging een groot succes!

Bijbehorende producten