Nieuws

Als groothandel en specialist op het gebied van USB sticks volgen wij al het nieuws omtrent de USB stick op de voet. Kom regelmatig terug om een kijkje te nemen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

21-06-2022

collectieusbstick.jpg

Wij van usbstick.nl hebben een heel groot assortiment. Maar soms kan je door de bomen het bos niet meer zien, dus hebben wij een paar leuke voorbeelden voor jou. We hopen dat je hier wat aan hebt om een keuze te maken.

USB-stick Twist

Deze USB-stick is veruit ons meest verkochte product, maar met een hele goede reden. Dankzij de goede kwaliteit en handige design is het makkelijk mee te nemen. Daarnaast is het mogelijk om hem helemaal te personaliseren zodat hij perfect bij jou bedrijf past. Door bijvoorbeeld jouw eigen PMS-huisstijl toe te passen.

...

14-10-2019

Rode usb stick.jpg

Hij komt! Hij komt! Sinterklaas komt snel weer naar Nederland. En wie er lief en stout zijn geweest, dat leest hij natuurlijk in zijn grote rode boek. Het rode boek van Sinterklaas omvat de complete administratie van de Sint. Maar heeft hij ook een digitale kopie? Dan staat die zeker op de rode USB-stick. Handig om te delen met zijn pieten! Wilt u uw contactgegevens delen? Doe dat dan met bedrukte USB-sticks.

Een uitgebreide administratie

Met behulp van zijn rode boek weet Sinterklaas alles over de kinderen in Nederland. Namen, adressen, telefoonnummers...

19-09-2019

Natuurlijk gebruiken we allemaal een USB stick om bestanden te verplaatsen van de ene naar de andere computer, bijvoorbeeld voor het geven van een presentatie of het printen van aantekeningen op werk die je thuis hebt gemaakt. Veel mensen gebruiken USB sticks ook voor het maken van back-ups om hun belangrijke bestanden veilig opgeborgen te houden, zowel privé als op de kantoorvloer wordt deze methode ingezet. Maar wist je dat er ook nog andere handige functies zijn van een USB stick? Hieronder vind je 7 van zulke functies. Waarschijnlijk had je hier nog nooit van...

05-09-2019

Waarschijnlijk herken je het wel. Je steekt je usb-stick in de computer en krijgt een melding dat de bestanden zijn beschadigd en dat de usb-stick geformatteerd moet worden. Balen! Want je kunt niet meer bij je bestanden komen. In eerste instantie begin je te schelden op de computer. Waarom doet dat stomme ding niet wat hij moet doen! Tot je je bedenkt dat je de usb-stick vorige keer gewoon uit je laptop hebt getrokken, zonder deze 'veilig te verwijderen'. Het is dus eigenlijk je eigen schuld geweest, door dit te vergeten. Dubbel balen dus! Wat is het belang van de optie 'veilig...

30-07-2019

Het handelsconflict tussen Japan en Zuid-Korea, dat sinds enkele weken flink opspeelt, heeft invloed op de wereldwijde elektronicamarkt. En dat werkt ook door op de prijzen van onze USB-sticks, aangezien de chipprijzen fors zijn gestegen. In dit artikel leggen we uit wat de oorzaak van die prijsstijging is.

 

Exportverbod

Niet alleen China en de Verenigde Staten voeren al een paar maanden een handelsoorlog. Datzelfde geldt voor Japan en Zuid-Korea. Het zit zo: beide landen hebben een moeizame relatie met elkaar. Tot...

17-12-2018

Blog USBstick.png

Je eigen USB-stick ontwerpen én winnen? Dat kon onlangs met de winactie van USBstick.nl. Wij zorgden ervoor dat je tien exemplaren van een eigen ontworpen USB-stick in ontvangst kon nemen. De twee gelukkige winnaars waren erg blij met hun eigen sticks met een capaciteit van liefst 32GB.

 

Leuke en creatieve ontwerpen

Het verzoek voor de mooiste, eigen ontworpen USB-stick leverde 40 creatieve ideeën op. Van een stick in de vorm van een fototoestel tot een 'USB-H'. Origineel hoor! Het was tien dagen lang mogelijk...

24-10-2018

Blog-USBstick-milieuvriendelijk.jpg

Moderne bedrijven streven een milieuvriendelijk karakter na door zo veel mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Er zijn vele manieren te bedenken om een dergelijk karakter te bereiken, zoals je collega's elektrisch te laten rijden, een paperless company en uitsluitend in te kopen bij MVO-bedrijven.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Ook Usbstick.nl probeert haar steentje bij te dragen aan een beter milieu. Daarom hebben we ons assortiment USB-sticks met een milieuvriendelijk karakter uitgebreid. ECO-vriendelijke...

02-08-2018

Blog-03-10-2018.jpg

Welke promotieactie kun je op originele wijze inzetten en nog belangrijker; hoe breng je de boodschap zo volledig mogelijk over? Leuke vraagstukken voor marketeers om goed over na te denken. Denk echter niet te lang na, want USB-sticks zijn dé oplossing. Kies dus voor USB-sticks met logo en maak op bijzondere wijze reclame voor jouw bedrijf.

Huisstijl hoog in het vaandel

Een belangrijke taak van de marketeer is huisstijlbewaking en dat valt niet altijd mee, een kleur blauw die nét even iets lichter is dan de kleur uit je logo bijvoorbeeld,...

19-11-2017

Nieuwsbericht-site.jpg

Vanaf 1 januari 2018 vallen ook USB-sticks onder de thuiskopievergoedingen. Dat betekent dat importeurs, fabrikanten en handelaren een vergoeding dienen af te dragen, volgens de wettelijk ingestelde tariefstelling. Hoe hoog deze vergoeding voor USB-sticks is? Het bedrag is vastgesteld op 0,60 per stuk. Wij zullen deze vergoeding volgend jaar moeten doorberekenen in onze verkoopprijs.

Bespaar dit jaar...

Bij bestellingen dit jaar ontloop je de extra...

Ouder nieuws