Thema's Indruk maken met USB sticks

Indruk maken met USB sticks

Indruk maken met USB sticks

Op open dagen probeert elke school, organisatie of vereniging zo goed en zo opvallend mogelijk voor de dag te komen. Het is natuurlijk het belangrijkst dat de open dag zelf goed verzorgd is, maar het is ook belangrijk om de bezoekers een leuke herinnering mee te geven, naast de folder die er hoogstwaarschijnlijk uitgedeeld zal worden.


Bekijk hier alle USB sticks

Standaard geschenken zijn een pen, een bedrukte tas of een rolletje snoep. Een geschenk dat zich onderscheid van de rest en ook uiterst geschikt is om bij dit soort gelegenheden uit te delen is een USB stick. Deze sticks worden tegenwoordig door iedereen gebruikt om bestanden, foto’s, video’s of muziek op op te slaan of om data gemakkelijk te kunnen transporteren. USB sticks zijn erg nuttig en een extra stick kan nooit kwaad!

Op de te bedrukken USB sticks kunt u alle informatie zetten die van belang is voor de bezoeker van uw open dag. Zo kunnen zij de informatie thuis nog eens rustig nalezen en hoeft u geen folders te laten drukken. Wij van usbstick.nl kunnen natuurlijk ook verzorgen dat de door u aangeleverde data door ons op de stick wordt geplaatst.

Deel op open dagen een gepersonaliseerde USB stick uit, en laat een onuitwisbare indruk achter!

Er zijn geen producten beschikbaar bij dit thema.