Home Thema's Indruk maken met USB sticks

Indruk maken met USB sticks

Indruk maken met USB sticks

Er worden jaarlijks open dagen georganiseerd door scholen, organisaties en verenigingen. Iedereen wil zo goed en zo opvallend mogelijk voor de dag komen. Het is natuurlijk het belangrijkst dat de open dag zelf goed verzorgd is, maar het is ook belangrijk om de bezoekers een leuke herinnering (met informatie) mee te geven.

Bekijk hier alle USB sticks

Standaard relatiegeschenken zijn een pen, een bedrukte tas of een rolletje snoep. Een geschenk dat zich onderscheid van de rest en ook uiterst geschikt is om bij dit soort gelegenheden uit te delen is een USB stick. Deze sticks kunnen door iedereen gebruikt worden om bestanden, foto’s, video’s of muziek op op te slaan of om data eenvoudig te kunnen transporteren. USB sticks zijn erg nuttig en een extra stick kan nooit kwaad.

Op de te bedrukken USB sticks kan alle informatie gezet worden die van belang is voor de bezoeker van de open dag. Op deze manier kunnen zij de informatie thuis nog eens rustig nalezen. Wij van Usbstick.nl kunnen er voor zorgen dat de door jou aangeleverde data door ons op de stick wordt geplaatst.

Deel op open dagen een gepersonaliseerde USB stick uit, waardoor jouw naamsbekendheid snel zal vergroten.

Bijbehorende producten