Thema's USB relatiegeschenken

USB relatiegeschenken

USB relatiegeschenken

Al enkele jaren het meest populaire relatiegeschenk binnen onze groothandel zijn zonder twijfel onze USB sticks waarbij iedereen een keuze heeft uit een diversiteit aan modellen. Doordat er zo veel uitvoeringen verkrijgbaar zijn bent u altijd wel in de gelegenheid om een keuze te maken voor usb sticks die het beste bij uw onderneming passen.

Bekijk hier al onze USB relatiegeschenken

Gaat u op klantenbezoek en wilt u een dienst of product extra onder de aandacht brengen en daarbij uw relaties nog even in het zonnetje zetten dan zijn USB sticks dé manier om dit te bewerkstelligen. U kunt een sheet met productinformatie laten uploaden of u kunt kiezen voor een complete bedrijfsfilm waarmee u direct hoge ogen zal gooien en indruk maakt. De USB sticks kunnen de relaties vervolgens gebruiken voor persoonlijke doeleinden waardoor uw logo onder de aandacht blijft en er functionele relatiegeschenken zijn uitgedeeld.

Ook voor de promotie van uw bedrijf zijn USB sticks uitstekende reclamemiddelen gebleken door de jaren heen. USB stick relatiegeschenken worden altijd enthousiast ontvangen en is door de bank genomen doeltreffend te noemen.

De capaciteit van USB sticks kunt u afstemmen aan het doel of de soort van relatie die u heeft. Is het een klant waar u voor tienduizenden euro's zaken mee doet dan is het gebruikelijk om voor een grote capaciteit USB stick te gaan. Wilt u de USB sticks uitdelen ter promotie dan kunnen wij u aanbevelen om een goedkope USB stick te kiezen met bedrukking van logo of reclametekst.

Populaire USB sticks die ingezet worden als luxe relatiegeschenken zijn de leren USB sticks en de USB stick pennen voorzien van gravering of bedrukking. Omdat wij willen dat u goed voor de dag komt stoppen wij alle sticks gratis in een geschenkdoosje waardoor het relatiegeschenk compleet is.

Er zijn geen producten beschikbaar bij dit thema.