Home Thema's USB relatiegeschenken

USB relatiegeschenken

USB relatiegeschenken

USB sticks zijn al enkele jaren het meest populaire relatiegeschenk binnen onze groothandel. Wij bieden een breed assortiment USB sticks. Doordat er zo veel uitvoeringen verkrijgbaar zijn, ben je altijd wel in de gelegenheid om een keuze te maken voor USB sticks die het beste bij jouw bedrijf of organisatie passen. USB sticks kan je laten bedrukken naar wens. Denk hierbij aan USB sticks met logo of tekst. Bedrukte USB sticks vallen op en vergroten je naamsbekendheid.

Bekijk hier al onze USB sticks relatiegeschenken

Ga je op klantenbezoek en wil je een dienst of product extra onder de aandacht brengen en daarbij je relaties nog even in het zonnetje zetten? Dan zijn bedrukte USB sticks dé manier om dit te realiseren. Je kan een sheet met productinformatie laten uploaden of je kan kiezen voor een complete bedrijfsfilm waarmee je direct hoge ogen zal gooien en indruk maakt. Laat de USB sticks bedrukken met jouw logo of tekst. De bedrukte USB sticks kunnen de relaties vervolgens gebruiken voor persoonlijke doeleinden waardoor jouw logo onder de aandacht blijft.

Ook voor de promotie van je bedrijf zijn USB sticks uitstekende reclamemiddelen gebleken door de jaren heen. Bedrukte USB stick als relatiegeschenk worden altijd enthousiast ontvangen en hebben een positieve impact op het vergroten van je naamsbekendheid..

De capaciteit van USB sticks kan je afstemmen op het doel van je relaties. Is het een klant waar je voor tienduizenden euro's zaken mee doet, dan is het gebruikelijk om voor een grote capaciteit bedrukte USB sticks te gaan. Wil je de USB sticks uitdelen ter promotie, dan kunnen wij je aanbevelen om een goedkope USB stick te kiezen met een bedrukking voorzien van logo of reclametekst.

Populaire USB sticks die ingezet worden als luxe relatiegeschenken zijn de leren USB sticks en de USB stick pennen voorzien van gravering of bedrukking met logo of tekst. Om jouw bedrijf goed voor de dag te laten komen, stoppen wij alle USB sticks gratis in een mooi geschenkdoosje. Zet USB sticks in als relatiegeschenk en laat ze bij ons goedkoop bedrukken.

Bijbehorende producten