Home Thema's USB sticks binnen de gezondheidszorg

USB sticks binnen de gezondheidszorg

USB sticks binnen de gezondheidszorg

De USB stick wordt vaak gebruikt binnen de gezondheidszorg/ziekenhuizen als digitale brochure en/of medisch dossier met eventuele op- en aanmerkingen van de behandelend arts. De patiënt kan alles thuis nog eens rustig nalezen en heeft altijd de beschikking tot zijn of haar persoonlijk en up-to-date medisch dossier.

Zo biedt het Antonius Ziekenhuis zwangere vrouwen hun medisch dossier aan op een USB stick. Het ziekenhuis probeert op deze manier, door het inzetten van USB sticks, de communicatie tussen de zwangere vrouw en hulpverleners ter plaatse beter te laten verlopen. Vooral de USB stick Spuit en USB stick Pilato zijn populaire USB sticks binnen de gezondheidszorg. Bedrukt met het logo van de instelling een zeer herkenbaar en branche gerelateerd relatiegeschenk.

Ook bestaat de mogelijkheid je eigen USB stick te ontwerpen met de custom made service van Usbstick.nl. Zo hebben wij de USB stick Sophietje geproduceerd als custom made USB stick voor het UMC St Radboud. Liever een bestaand model? Op onze website heb je de keuze uit verschillende soorten USB sticks. Wij adviseren om USB sticks te laten bedrukken. Een bedrukking kan bestaan uit een naam, logo of tekst. Bedrukte USB sticks zijn populaire relatiegeschenken.

Bijbehorende producten