Home Thema's USB sticks de perfecte reclamedrager

USB sticks de perfecte reclamedrager

USB sticks de perfecte reclamedrager

Iedereen kent ze tegenwoordig, USB sticks zijn dé manier om makkelijk grote of kleine bestanden tussen computers over te brengen. Het is daarom dat al vele bedrijven hebben ontdekt dat deze kleine rakkers een ideaal reclamemiddel zijn om hun naamsbekendheid te vergroten.


Bekijk hier alle USB sticks

Bij usbstick.nl bent u aan het juiste adres om de handige USB stick voor uw promotiecampagne samen te stellen. U kunt heel eenvoudig een stick uit ons zeer brede assortiment kiezen en deze vervolgens laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Als u een stap verder wilt gaan, kunt u er zelfs voor kiezen om uw eigen uitvoering (custom made) te ontwerpen.

Wij kunnen in overleg met u een op maat gemaakte USB stick voor uw reclamecampagne creëren. U kunt kiezen voor een relatief simpel model dat wordt meegestuurd met uw mailings.

Een kleine greep uit het ons assortiment: u kunt kiezen voor de enorm populaire USB stick Twist, een oerdegelijke USB stick met vele mogelijkheden in zowel capaciteit en kleur. Tevens kan deze stick met lasergravering binnen 2 werkdagen worden geleverd. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze verkoopafdeling.

Alle USB sticks van usbstick.nl hebben een gemeenschappelijk kenmerk: door de hoogwaardige kwaliteit van de sticks is het zeker dat de doelgroep van uw reclamecampagne jarenlang naar volle tevredenheid gebruik zal maken van uw prachtige reclamemiddel. Laat daarom uw bedrijfslogo op dit ideale relatiegeschenk bedrukken of graveren, zodat uw bedrijf zeker voor lange tijd onder de aandacht blijven!

Bijbehorende producten