Home Thema's USB sticks de sleutel tot succes

USB sticks de sleutel tot succes

USB sticks de sleutel tot succes

Aan het begin van een nieuw jaar worden nieuwe doelstellingen en plannen opgesteld. Deze plannen worden doorgevoerd binnen het bedrijf. De volgende stap is het zoeken naar een toepasselijk en origineel relatiegeschenk. Het is belangrijk om te bedenken welk geschenk jou zal onderscheiden van de concurrent en tegelijkertijd functioneel is voor de ontvanger. Een USB stick is de ideale uitkomst: trendy, handig en een uitstekend promotie artikel. Om je naamsbekendheid een boost te geven, adviseren wij om de USB sticks te laten bedrukken.

Waarom een USB stick?

De USB stick is een onmisbaar item. Op kantoren, in scholen, in overheidsgebouwen of bij simpelweg bij de mensen thuis: USB sticks zijn er altijd. USB sticks zijn handig om veilig data op te slaan of om gegevens makkelijk te transporteren. Een USB stick is echter ook ideaal om reclame mee te maken, iets waarbij niet altijd direct wordt stilgestaan. Doordat de sticks leverbaar zijn in vele uitvoeringen en capaciteiten, is er altijd een ontwerp te vinden dat op jouw beroep aansluit. Zit het gewenste model niet in ons assortiment? Dan bieden wij de de mogelijkheid om een Custom Made USB stick te (laten) ontwerpen. Zo wordt jouw idee werkelijkheid.

De USB sleutel Home

Dat deze unieke modellen een langere levertijd hebben dan de standaard USB sticks, zal geen verrassing zijn. Bij Usbstick.nl begrijpen we echter dat er ook vraag is naar originele USB sticks die op korte termijn leverbaar zijn. Wij hebben onze voorraad uitgebreid met één van onze USB stick specials: de USB sleutel Home. Deze sleutel(hanger) is dé USB stick voor onder andere makelaars, vastgoedhandelaren en woningcoöperaties. De USB sleutel Home leent zich uitstekend voor een gravering met je eigen logo, persoonlijke boodschap of slogan. Wat dacht je bijvoorbeeld van: ‘Geduld is de sleutel tot tevredenheid’ of ‘De sleutel tot inzicht bevindt zich in onszelf’? Doordat wij de sleutel uit eigen voorraad leveren en het graveren plaats vindt in onze eigen drukkerij, heb je de USB stick al binnen één week in huis.

Bijbehorende producten