Home Thema's USB sticks een origineel trouwbedankje

USB sticks een origineel trouwbedankje

USB sticks een origineel trouwbedankje

Je hebt maandenlang van alles geregeld en gepland. Het moment is eindelijk daar: jullie trouwdag! De trouwdag is dé dag waar al tijden naar toe wordt geleefd en die één van de mooiste dagen van je leven moet worden. Vol spanning ben je al vroeg uit de veren om je klaar te maken voor deze bijzondere dag. Er mooi uitzien is namelijk een vereiste, want gedurende de dag zullen er tal van foto's gemaakt worden. Foto's die uiteindelijk als tastbare herinnering zullen dienen voor deze onvergetelijke dag.

Bedank de gasten

Na afloop van een spetterend huwelijk bedanken we de gasten door middel van een cadeau, oftewel een trouwbedankje. Er zijn verschillende mogelijkheden die dienst kunnen doen als trouwbedankje, toch springt er wat ons betreft één artikel uit: een bedrukte USB stick.

Zie je niet alle gasten op korte termijn na de bruiloft? Onze USB sticks zijn klein en lichtgewicht, waardoor ze ideaal zijn voor verzending per post. Verras de gasten met een blijvende herinnering. Denk bijvoorbeeld aan een USB stick met daarop een persoonlijke boodschap en enkele schitterende trouwfoto's van de huwelijksdag.

Een persoonlijk geschenk

USB sticks zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo beschikken wij onder andere over een champagnekurk. Wil je liever iets unieks? Wij bieden de mogelijkheid om USB sticks Custom made te laten maken. Hierdoor kun je je eigen ontwerp in samenwerking met ons grafische team realiseren.

Wil je de buitenzijde van de USB sticks nog persoonlijker maken? De boodschap kan eenvoudig in onze eigen drukkerij worden gedrukt of gegraveerd. Denk bijvoorbeeld eens aan een tekst zoals: ‘Bedankt voor je komst! Rinus & Monique, 21-08-2010’. Uiteraard kunnen er ook symbolen bij worden geplaatst, zoals een hartje of twee ringen. Custom made USB sticks zijn originele relatiegeschenken. Laat ze goedkoop bedrukken of graveren bij ons.

Bijbehorende producten