Home Thema's USB sticks gebruiken voor presentatie

USB sticks gebruiken voor presentatie

USB sticks gebruiken voor presentatie

Presenteren; vanaf kleins af aan komen we er mee in aanmerking. We beginnen met een spreekbeurt over de leeuw of de hond, maar echt belangrijk wordt het natuurlijk pas zodra we studeren of wanneer we een baan hebben. Soms voor een select groepje luisteraars, soms voor een groot publiek. Het gaat hier uiteraard over presentaties.

Weet je nog van vroeger, toen er nog geen computers waren die aangesloten konden worden op een projector? Zelf posters en tekeningen maken is waar het op neer kwam als je goed voor de dag wilde komen. Later werd het zeulen met een laptop, zodat die kon worden aangesloten op de beamer en de presentatie van start kon gaan.

Maar wist je dat de meeste beamers tegenwoordig een USB-poort hebben? Zo heb je geen last meer van gezeul met laptops, maar kan je gebruik maken van een USB stick om je presentatie op te zetten.

Omdat iedereen wel eens iets moet presenteren, is de USB stick uiterst geschikt als relatiegeschenk of als weggevertje op bijvoorbeeld beurzen. USB sticks zijn ideale relatiegeschenken omdat je ze kan laten bedrukken met een door jou gewenst logo, tekst of slogan. Je hebt keuze uit een enorme collectie modellen USB sticks en bij onze groothandel heb je tevens de mogelijkheid om USB sticks goedkoop te bestellen in je eigen ontwerp. USB sticks kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Bijbehorende producten