Thema's USB sticks gebruiken voor presentatie

USB sticks gebruiken voor presentatie

USB sticks gebruiken voor presentatie

Vanaf kleins af aan komen we er mee in aanmerking. We beginnen met een spreekbeurt over de koalabeer of het konijn, maar echt belangrijk wordt het natuurlijk bij ons uiteindelijke werk. Soms voor een select groepje luisteraars, soms voor een groot publiek. Het gaat hier uiteraard over presentaties.

Weet u nog van vroeger, toen er nog geen computers waren die aangesloten konden worden op een projector? Zelf posters en tekeningen maken is waar het op neer kwam als je goed voor de dag wilde komen. Later werd het zeulen met een laptop, zodat die kon worden aangesloten op de beamer en de presentatie van start kon gaan.

Maar wist u dat de meeste beamers tegenwoordig een USB-poort hebben? Heb je geen last meer van gezeul met laptops, maar maak gebruik van een bedrukte USB stick om uw uw presentatie op te zetten.

Omdat iedereen wel eens iets moet presenteren, is de USB stick uiterst geschikt als relatiegeschenk of als weggevertje op bijvoorbeeld beurzen, ook omdat u ze kunt laten bedrukken met een door u gewenste tekst, slogan of logo. U heeft keuze uit een enorme collectie modellen USB sticks en bij onze groothandel heeft u tevens de mogelijkheid om USB sticks te bestellen in uw eigen ontwerp.

Er zijn geen producten beschikbaar bij dit thema.