Thema's USB sticks in de makelaardij

USB sticks in de makelaardij

USB sticks in de makelaardij

Gebruik maken van goedkope USB sticks is tegenwoordig dé manier om gemakkelijk data, bestanden, foto's of video's te transporteren. Met een paar muisklikken heeft u de bestanden op een andere computer staan. Het is dan ook niet gek dat deze kleine, lichte opslagapparaten niet meer zijn weg te denken uit het moderne bedrijfs- en privéleven.

Bekijk hier alle USB sticks

Dat is ook precies de reden waarom USB sticks zo geschikt zijn om te gebruiken als promotiemateriaal of om weg te geven als relatiegeschenk. Een extra exemplaar kan immers nooit kwaad! En omdat u de sticks kunt laten bedrukken met een tekst, slogan of logo is het een prima reclamedrager voor uw bedrijf.

Bij onze groothandel kunt u kiezen uit een ruim assortiment USB sticks. U heeft keuze uit veel verschillende modellen, kleuren en maten, geleverd in een geschenkverpakking.

Zoekt u een geschikt relatiegeschenk voor uw bedrijf in de makelaardij? Kies dan voor de USB stick Home, een USB stick in de vorm van een sleutel, die tevens aan de sleutelbos kan worden gehangen. Of laat een USB stick ontwerpen in de vorm van een huis of flat? De keuze is aan u!

Er zijn geen producten beschikbaar bij dit thema.