Home Thema's USB sticks in de makelaardij

USB sticks in de makelaardij

USB sticks in de makelaardij

Om eenvoudig data, bestanden, foto's of video's te transporteren wordt er veel gebruik gemaakt van goedkope USB sticks. Met een paar muisklikken heb je de bestanden op een andere computer of laptop staan. Deze kleine sticks zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfs- en privéleven.

Bekijk hier alle USB sticks

Dat is ook precies de reden waarom USB sticks geschikt zijn om te gebruiken als promotiemateriaal of om in te zetten als relatiegeschenk. Een extra exemplaar kan immers nooit kwaad. Gezien de sticks bedrukt kunnen worden met een tekst, slogan of logo is het een uitstekende reclamedrager voor jouw bedrijf.

Bij onze groothandel kan je kiezen uit een ruim assortiment USB sticks. Je hebt keuze uit verschillende modellen, kleuren en maten. De USB sticks worden geleverd in een geschenkverpakking.

Ben je op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor je bedrijf in de makelaardij? Kies dan voor de USB stick Home. Dit is een USB stick in de vorm van een huis, die tevens aan de sleutelbos kan worden gehangen. Of laat een USB stick ontwerpen in de vorm van een huis. Alles is mogelijk, de keuze is aan jou.

Bijbehorende producten