Thema's USB sticks perfect promotiemateriaal

USB sticks perfect promotiemateriaal

USB sticks perfect promotiemateriaal

Als u op zoek bent naar een goede manier om uw bedrijf te promoten, stop dan nu meteen. Het ideale promotiemateriaal is namelijk bij deze groothandel te vinden: USB sticks! Deze kleine, lichte apparaatjes worden tegenwoordig door iedereen gebruikt, zowel privé als op de werkvloer. Ze hebben een grote opslagcapaciteit, voor bestanden, foto's, video's en muziek.

Bekijk hier alle USB sticks

Omdat ze zo licht, klein en handig zijn, is het een ideaal weggevertje op beurzen, congressen of seminars, maar ook op open dagen van scholen en universiteiten. Tevens zijn de USB sticks in standaard geschenkverpakking makkelijk te verzenden per post, wat ook voordelig voor u kan zijn. Door het uitdelen van USB sticks kunt u bezoekers, klanten of relaties de kans geven om uw belangrijkste bedrijfsinformatie nog eens rustig na te lezen. Bovendien komt een extra USB stick altijd van pas.

Bij usbstick.nl zijn USB sticks te verkrijgen in veel verschillende modellen, kleuren en maten, geleverd in een geschenkverpakking. Zo kunt u kiezen voor een model die gebruikt kan worden als sleutelhanger, een USB stick en pen ineen, een zogenaamd USB-poppetje (verkrijgbaar in veel verschillende beroepen), een USB stick armband en een USB stick creditcard. Maar het is ook mogelijk om een USB stick te laten maken in een geheel door u aangegeven vorm! Zo kunt u een eigen identiteit geven aan een keuze, van model tot kleur en grootte.

Besteed uw tijd nu dus niet langer aan het zoeken naar een product om uw bedrijf mee te promoten, maar aan het uitzoeken of ontwerpen van de USB stick die het beste bij uw bedrijf past!

Er zijn geen producten beschikbaar bij dit thema.