Home Thema's USB sticks perfect promotiemateriaal

USB sticks perfect promotiemateriaal

USB sticks perfect promotiemateriaal

Ben je op zoek naar een goede manier om je bedrijf te promoten? USB sticks zijn het ideale promotiemateriaal. Deze kleine sticks worden veelvuldig gebruikt, zowel privé als op de werkvloer. USB sticks hebben een grote opslagcapaciteit, voor bestanden, foto's, video's en muziek.

Bekijk hier alle USB sticks

Doordat USB sticks licht, klein en handig zijn, is het een ideaal weggevertje op beurzen, congressen of seminars, maar ook op open dagen van scholen en universiteiten. Op zoek naar een uniek geschenk als mailing? USB sticks zijn in geschenkverpakking makkelijk te verzenden per post, zodat de ontvanger hem direct in ontvangst kan nemen. Door het uitdelen van USB sticks kan je bezoekers, klanten of relaties de kans geven om je belangrijkste bedrijfsinformatie rustig na te lezen. Bovendien is een USB stick multifunctioneel en komt een extra stick altijd van pas.

Bij Usbstick.nl zijn USB sticks te verkrijgen in veel verschillende modellen, kleuren en maten. De sticks worden geleverd in een geschenkverpakking. Zo kan je kiezen voor een model die gebruikt kan worden als sleutelhanger, een USB stick en pen ineen, een USB stick armband en een USB stick creditcard. Een andere optie is om een USB stick te laten maken in een geheel door jou aangegeven vorm. Zo kan je een eigen identiteit geven aan een keuze, van model tot kleur en grootte.

Je hoeft dus niet langer tijd te besteden aan het zoeken naar een product om je bedrijf mee te promoten. Ontwerp de USB stick die het beste bij jouw bedrijf past.

Bijbehorende producten