Home Thema's USB sticks voor banken

USB sticks voor banken

USB sticks voor banken

De banken van tegenwoordig zijn van alle markten thuis op het gebied van financiƫle dienstverlening. Hypotheken, verzekeringen, vastgoed en beleggingen en natuurlijk het bewaren van geld voor de mensen zijn de doorsnee werkzaamheden waar de gemiddelde bank zich mee bezig houdt. De meeste mensen hebben hun geld op de bank staan waardoor banken ook een centrale rol in het leven van de mensen hebben.

Bekijk hier al onze USB sticks

Ook voor banken is er de nodige concurrentie op alle vlakken en is onderscheid van vitaal belang. Wij van usbstick.nl hebben diverse banken als klant die regelmatig USB sticks afnemen en deze laten voorzien van data zoals jaarverslagen en brochures. Deze brochures kunnen financiƫle informatie bevatten over de status van beleggingen of informatie over het spaarplan van de klant.

De meest populaire USB sticks zijn de creditcard USB sticks die wij naar volle tevredenheid voor bekende banken als de ABN Amro en de Rabobank hebben mogen maken. De creditcards zijn aan twee zijden geheel full colour te bedrukken wat erg leuk is wanneer men kiest om een bankpas design aan te houden. Om de USB stick creditcard helemaal compleet te maken worden deze geleverd in een chique en fraaie kunstleren pouch.

Is er een jaarvergadering onder de directie of medewerkers dan kun je de gegevens die besproken zijn op een bedrukte USB stick laten zetten en meegeven zodat een en ander nog eens rustig bekeken kan worden. Wij kunnen bedrukte USB sticks snel leveren.

Bijbehorende producten