Thema's USB sticks voor de vakantiebeurs

USB sticks voor de vakantiebeurs

USB sticks voor de vakantiebeurs

De jaarlijkse vakantiebeurs in Utrecht is alweer in volle gang. En ook in de volgende weken en aankomende maanden zullen er nog verschillende vakantiebeurzen plaatsvinden. Een heerlijk moment om u al even zo vrij als een vogeltje te voelen. Zo kunt u kiezen om dichtbij te blijven, bijvoorbeeld naar Duitsland of Zwitserland en daar opgevrolijkt worden door grappige jodelmuziek. Of als u meer van de warmte houdt, er presenteren zich ook genoeg tropische landen, waar zelfs hele maaltijden worden klaargemaakt. Waar u ook komt, de sfeer is overal te proeven en elke bezoeker zal dan ook met zijn hoofd in de zonnige wolken het terrein weer verlaten.

U als bedrijf kunt op deze nostalgische en dromerige gevoelens inspelen door sticks uit te delen op de vakantiebeurs. En hoe passender hoe beter. Zo heeft Usbstick.nl een aantal speciale USB-sticks, waaronder zich het USB vliegtuigje bevindt. Met dit schattige en pakkende stickje houdt u de bezoeker ook na het verlaten van de beurs in de reisstemming richting de vakantie. Het duurt nog even voor de daadwerkelijke reis begint, maar door dit stickje zullen ze het niet vergeten.

Ook kan uw bedrijfslogo op dit stickje gedrukt worden, waardoor de bezoekers en uw relaties ook u niet zullen vergeten! Wie gebruikt immers nou niet een USB-stick om zijn of haar bestanden op te slaan. En zo’n prachtig vliegtuigje zal niemand uit het oog verliezen. Er zal juist veel aanspraak op komen, doordat het zo opvalt en wie praat er nu niet vast al over de vakantie! Dus neem uw relaties en bezoekers al vast mee op de vliegreis naar hun vakantiebestemming met dit functionele en prettige USB relatiegeschenk!

Bijbehorende producten