Home Thema's USB sticks voor de vakantiebeurs

USB sticks voor de vakantiebeurs

USB sticks voor de vakantiebeurs

Jaarlijks worden er vakantiebeurzen georganiseerd. Een heerlijk moment om je alvast zo vrij als een vogeltje te voelen. Zo kun je kiezen om dichtbij te blijven, bijvoorbeeld naar Duitsland of Zwitserland en daar opgevrolijkt worden door grappige jodelmuziek. Of als je meer van de warmte houdt, er presenteren zich ook genoeg tropische landen, waar zelfs hele maaltijden worden klaargemaakt. Waar je ook komt, de sfeer is overal te proeven en elke bezoeker zal dan ook met zijn hoofd in de zonnige wolken het terrein weer verlaten.

Jij als bedrijf kan op deze nostalgische en dromerige gevoelens inspelen door sticks uit te delen op de vakantiebeurs. En hoe passender hoe beter. Zo heeft Usbstick.nl een aantal speciale USB sticks, waaronder het USB vliegtuigje. Met dit schattige en pakkende stickje houd je de bezoeker ook na het verlaten van de beurs in de reisstemming richting de vakantie. Het duurt nog even voor de daadwerkelijke reis begint, maar door dit stickje zullen ze het niet vergeten.

Ook kan jouw bedrijfslogo op dit stickje gedrukt worden, waardoor de bezoekers en je relaties ook jou niet zullen vergeten. Wie gebruikt immers nou niet een USB stick om zijn of haar bestanden op te slaan. En zo’n prachtig vliegtuigje zal niemand uit het oog verliezen. Er zal juist veel aanspraak op komen, doordat het zo opvalt en wie praat er nu niet al over de vakantie? Dus neem je relaties en bezoekers alvast mee op de vliegreis naar hun vakantiebestemming met dit functionele en prettige USB relatiegeschenk.

Bijbehorende producten