Home Thema's Valentijnsdag

Valentijnsdag

Valentijnsdag

Love is in the air! 14 februari is het Valentijnsdag; de dag van romantiek en hartstocht.
Valentijnsdag is de dag bij uitstek waarop geliefden elkaar in het zonnetje zetten door elkaar een cadeautje, bloemetje of kaartje te geven. Dit is voor vele mensen de ideale manier om hun partner een blijk van waardering te geven en van de liefde die ze  voor diegene voelen.

Usbstick.nl heeft een erg toepasselijk USB relatiegeschenk met blik op Valentijnsdag. Deze USB stick In-Love heeft al een leuk en uniek uiterlijk doordat deze de vorm heeft van een rood hartje, maar u kunt deze USB stick helemaal een originele vormgeving leveren door hem te laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een tekst naar keuze. Usbstick.nl bedrukt deze gratis in één kleur aan één zijde.
En daarbij, door er een presentatie of (marketing)boodschap naar keuze op te laten zetten, maakt u deze USB-stick in hart vorm tot een ideaal promotieartikel. Daarbij zullen uw zakenrelaties zich gewaardeerd voelen door het schenken van dit unieke en bovenal nuttige relatiegeschenk voor het opslaan van hun data. Dit zal  een aanzienlijke tevredenheid over uw bedrijf zal opleveren.
Kijkt u eens in het assortiment van Usbstick.nl, want de hartvormige USB-stick is slechts een greep uit uit de ruime collectie. 

Usbstick.nl is marktleider en groothandel op het gebied van USB-sticks als relatiegeschenk. Deze uiterst populaire manier om je bedrijf of product te promoten is al jaren aan de orde. Usbstick.nl levert standaard binnen 12 à 15 werkdagen maar kan, indien gewenst, ook veel sneller leveren. Vragen over de producten, de levering, de betaalwijze etc. zijn te stellen via de site van USB-stick. Uiteraard kan je ook rechtstreeks contact opnemen met onze medewerkers: 0315-632515

Bijbehorende producten